EUROBASKET 2017

FOTO: Najbolj strastne navijačice naših košarkarjev

Objavljeno 04. september 2017 20.40 | Posodobljeno 04. september 2017 20.42 | Piše: P. Pa.

Velikani in lepotice.

Foto: Instagram

Te dni so na svoj račun končno prišli košarkarski navdušenci. Na Finskem, v Izraelu, Romuniji in Turčiji se je 31. avgusta začel Evrobasket 2017. Slovenski reprezentanti se bodo merili v skupini A, s Poljsko, Grčijo, Francijo, Finsko in Islandijo. Čeprav bodo za slovensko izbrano vrsto močno navijali mnogi Slovenci, bodo gotovo najbolj strastne in predane boljše polovice naših košarkarjev.

Miha Lapornik

Miha Lapornik in njegova Vesna sta velika ljubitelja narave in potovanj. Tik preden se je Miha, ki igra na poziciji branilca, odpravil na intenzivne priprave pred Eurobasketom, sta zaljubljenca izkoristila nekaj trenutkov zase in si privoščila oddih v Grčiji. S fotografij, ki sta jih objavila na instagramu, je mogoče sklepati, da sta na Lefkasu nadvse uživala. Še posebej pa ju je navdušila priljubljena plaža Porto Katsiki.

image
Miha Lapornik. Foto: Instagram

Edo Murić

Branilec, ki je trenutno brez kluba, je že dolgo srečno zaljubljen. Njegovo srce je osvojila postavna študentka ekonomije Nina, s katero sta junija uživala na barki. Kje natanko sta zaljubljenca počitnikovala, ni znano, je pa iz njunih družabnih omrežij razvidno, da del dopusta preživela v družbi Edovega brata Dina in njegovega dekleta.

image
Edo Murić. Foto: Instagram

Žiga Dimec

Za slovenski center, ki meri kar 211 centimetrov, bosta doma držala pesti kar dva. Štiriindvajsetletnik je namreč na začetku poletja prvič postal očka. Žiga in njegova zaročenka Adrijana, ki si dneve krašja s pisanjem bloga, sta dečka poimenovala Maks. Adrijana je v svojem blogu zapisala, da je mislila, da je vloga mamice zanjo prišla nekoliko prezgodaj, a zdaj, ko je Maks tu, ve, da se v tej vlogi več kot odlično znajde. Ker je Žiga pogosto odsoten, je družina prepuščena improvizaciji, kar jim za zdaj kar dobro uspeva.

image
Žiga Dimec. Foto: Instagram

Luka Dončič

Slovenske najstnice so bile gotovo povsem razočarane, ko so izvedele, da je največji slovenski košarkarski up že oddan. Že pred leti se je njegovo srce ogrelo za lepo Trboveljčanko Anamario. Spoznala sta se že v rosnih letih, na morju, kamor še danes rada zahajata v družbi prijateljev. Anamaria s svojo lepoto ni navdušila le Luke, že leta 2013 je bila izbrana za smrkljo leta, danes pa se odlično znajde tudi v vlogi manekenke.

image
Luka Dončič. Foto: Instagram

Anthony Randolph

Tik preden je uradno lahko zaigral za slovensko reprezentanco, se je Randolph, ki je Dončičev soigralec v Madridu, poročil. Usodni da je dahnil svoji dolgoletni partnerici Mariseli Fernandez. Par ima tudi triletno hčerko Kaylo.

image
Anthony Randolph. Foto: Instagram

Klemen Prepelič

Sanjski oddih pred velikim turnirjem pa sta si privoščila tudi Klemen Prepelič in njegova Tamara. Dopustovala sta na priljubljenem grškem otoku Mikonosu, ki je znan kot otok, na katerem se radi razvajajo bogati in slavni.

image
Klemen Prepelič. Foto: Instagram

Goran Dragić

Skrbno pa zasebno življenje pred očmi javnosti skriva najboljši slovenski košarkar in nosilec igre slovenske reprezentance Goran Dragić. Na družabnih omrežjih fotografije svoje družine in žene Maje objavi redko, le ob posebnih priložnostih. Zadnjo skupno fotografijo z Majo je objavil decembra lani, sina Matea in hčerko Victorio pa radovednim očem javnosti me izpostavlja.

image
Goran Dragić. Foto: Instagram

image

»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji