ANA DREV

Če znam kaj ceniti, je to zdravje

Objavljeno: 28.01.2016 11:57Posodobljeno: 28.01.2016 11:57

Na videz krhka in nežna je v letošnji sezoni na tekmi za svetovni pokal v Flachauu osvojila odlično drugo mesto v veleslalomski disciplini.

Njen največji uspeh doslej, ki pa je nedvoumno plod dolgoletnega dela. Kar 123 nastopov na tekmah za svetovni pokal, neskončno število treningov in dve pogumni okrevanji po poškodbah kolenskih vezi, ne, vse to in še več ne sme ostati brez zmagoslavja. In je opomnik, koliko šteje potrpežljiva predanost. 

Na smučarske strmine vas je prvi zvabil oče, klubski smučarski trener?

Pravzaprav je bila to moja sestra! Ona je smučala, nato sem ji sledila še jaz. Oče in sestra sta bila zaradi smučanja veliko zdoma, včasih se jima je pridružila mama, na koncu je potegnilo še mene.

Vam je bilo kot športnici zato kdaj laže, ker je družina, posebno oče, bolj razumela vašega tekmovalnega duha in življenjski stil?

Na začetku vsekakor. Danes ni več tako, oče se ne želi preveč vpletati v moje smučanje, že nekaj let me spremlja kot zunanji sodelavec. Včasih, ko pridem na domačo Štajersko, mi na Golteh pripravi progo za trening, s tem nima težav. Tekme vseeno spremlja bolj od daleč!

  • CELOTEN INTERVJU JE OBJAVLJEN V DANAŠNJI ONI, NA VOLJO PA JE TUDI NAŠIM NAROČNIKOM. VABIMO VAS, DA TO POSTANE.
Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Predstavitvene informacije