PRIPOROČAMO

Vikendov TV-namig: Liga prvakov, izločilni boji, Kanal A in Sportklub

Objavljeno 16. februar 2016 16.00 | Posodobljeno 16. februar 2016 16.00 | Piše: M. K., Vikend

Začenja se spomladanski del lige prvakov, v katerem je ostalo le 16 ekip, ki se bodo s tekmo doma in v gosteh potegovale za četrtfinale.

Kanal A ob 20.35 Paris Saint-Germain : Chelsea

Prenos iz Pariza.

PSG in Chelsea gotovo nista imela največ sreče pri žrebu, saj gre za dva močna nasprotnika, od katerih pa se bo moral vsaj eden posloviti. Za PSG in Chelsea je to že tretje srečanje v izločilnih bojih v zadnjih treh letih. Londončani so bili uspešni pred dvema letoma v četrtfinalu, pred letom dni pa so imeli v osmini finala več sreče in znanja Parižani.

Parižani sicer v domačem prvenstvu meljejo vse pred seboj, Londončani pa so daleč od pričakovanih rezultatov in bodo obliž na domače rane gotovo iskali prav v najelitnejšem tekmovanju.

Sportklub 1 ob 20.30 Benfica : Zenit

Prenos iz Lizbone.

Benfico čaka vse prej kot lahka naloga proti Zenitu, ki je prve točke oddal šele v zadnjem krogu skupinskega dela. Zenit sicer lovi svojo prvo uvrstitev v četrtfinale, Benfica pa prvo po štirih letih. Benfica in Zenit sta se sicer že pomerila, pred štirimi sezonami je Slavila Benfica, lani pa Zenit.

Benfici gre v domačem prvenstvu sicer zelo dobro, te dni je namreč doživela šele prvi poraz po decembru, Zenit pa trenutno ne ve čisto dobro, kje je, saj je ruska liga od decembra na trimesečnem zimskem premoru.

image

Deli s prijatelji