Sodobne rešitve na stadionu Ljudski vrt

Objavljeno 17. julij 2017 10.48 | Posodobljeno 17. julij 2017 10.45 | Piše: M. K.

Športni navdušenci ste v svoji navijaški karieri zagotovo že doživeli neprijetnost, ki se ji reče čakanje v vrsti pred blagajno.

Med tem ko vaši nogometni favoriti že tečejo po zelenici, vi še vedno čakate v vrsti ali brskate po žepih in iščete denar za plačilo vstopnic. Ni kaj, gotovinsko plačevanje vas lahko stane tudi odločilnega športnega doživetja.
 
Na mariborskem stadionu Ljudski vrt so v sodelovanju z družbo Mastercard v Sloveniji posodobili način plačevanja in po zgledu vrhunskih tujih stadionov postali prvi brezgotovinski stadion na Slovenskem. Potne srage bodo odslej tekle le še zaradi dogajanja na igrišču.
 
Prednosti brezgotovinskega stadiona
 
Nova ureditev plačevanja na Ljudskem vrtu prinaša obiskovalcem kar nekaj prednosti, med katerimi lahko izpostavimo priročnost, fleksibilnost, ugodnosti, nadzor in varnost. Zakaj je brezgotovinsko plačevanje priročno? Zato, ker plačilne kartice omogočajo enostavnejše in hitrejše plačevanje, hkrati pa so drugače kot pri gotovini v enem kosu ter priročno odpravljajo čakanje na vrnitev razlike v drobižu ali pomanjkanje tega. Plačilne kartice so tudi zelo fleksibilne, saj omogočajo neposreden dostop do računa in so kot plačilno sredstvo sprejete kjerkoli po svetu.
 
Plačevanje s plačilnimi karticami dokazano omogoča večji nadzor nad količino porabe, zatorej boste vedno imeli pregled nad porabljenimi sredstvi na stadionu. Brez gotovine niste varnejši samo vi, ampak tudi način plačevanja. V primeru kraje ali izgube je mogoče plačilno kartico enostavno blokirati in preprečiti izgubo sredstev.
 
Brezgotovinsko plačevanje na Ljudskem vrtu prinaša tudi ugodnosti. Tako so imetnikom plačilnih kartic Mastercard in Maestro na stadionu in v Vijol'čni bajti na voljo raznovrstne ugodnosti ob nakupu vstopnic, prigrizkov ali navijaških pripomočkov.
Deli s prijatelji