NOVOST

Prenavljamo naš portal: pokukajte vanj že danes

Objavljeno: 04.12.2017 23:31Posodobljeno: 04.12.2017 23:33

Skoraj pol milijona Slovenk in Slovencev zaupa našemu portalu. Za vas ga zdaj prenavljamo. Kaj počnemo, lahko preverite že takoj.

Le ena slovenska medijska znamka se lahko ponaša s prestižnim naslovom Trusted brand, najbolj zaupanja vredne blagovne znamke: vaše in naše Slovenske novice, kakopak!

Svojo spletno podobo bomo še izboljšali. Portal, ki ga zdaj spremljate, je nastal davnega leta 2011. V digitalnem svetu je že dedek, ki ne sledi več duhu časa in razvoja. Odtlej se je spremenilo marsikaj: velike in okorne namizne računalnike so denimo zamenjale tablice in mobilci, novice pa bralci vse raje spremljate prek družbenih omrežij. Trendom hočemo slediti, zato smo pljunili v roke in temeljito spremenili svojo tehnološko ponudbo. 

Končno vam prinašamo odzivno oblikovanje

Največ sprememb je seveda pod pokrovom in jih bralci ne boste opazili, so pa pomembne za delo naših pridnih novinark in novinarjev. Implementiramo eno najsodobnejših tehnoloških rešitev v regiji, ki bo pol milijona Slovenkam in Slovencem, ki, kot ugotavlja neodvisna raziskava MOSS, pridno berete naše novice, prinesla izboljšano uporabniško izkušnjo ter hitrejše nalaganje vsebin. Članke boste končno lahko brez težav brali na kateri koli napravi, naj si bo to nekajcentimetrski zaslon pametnega mobilnika ali monitor velikosti povprečnega televizijskega sprejemnika. 

Nismo želeli revolucij: osnovna struktura novega portala je ostala enaka: najprej šest t. i. 'kapitalnih' člankov, ki jim sledijo uredniški izbor in ponudba naših bratskih hišnih portalov, nato pa še nekaj lestvic, na primer najbolj branih vsebin in najnovejših člankov po rubrikah. Za tiste, ki na naš portal zaidete bolj poredko, smo uvedli še novo rubriko Vroče ta teden, ki vas na enem mestu seznani z najpomembnejšimi dogodki tekočega tedna.

Novi portal bo v celoti zaživel v februarju, vabimo pa vas, da si njegovo delovno različico ogledate že sedaj: obiščite ga na naslovu beta.slovenskenovice.si. Upoštevajte, da je še 'v delu', zato vse funkcionalnosti še niso take, kot bi morale biti. 

Spoštovani bralci, na koncu vas prosimo, da nam posredujete svoje predloge in pripombe. Portal delamo za vas in le z vašo pomočjo bomo zares boljši. Uporabite elektronski naslov beta@slovenskenovice.si. Najboljše predloge in najzvestejše bralce bomo nagradili s praktičnimi nagradami (USB-ključki, kape, Aljanino zbirko karikatur ...).

 

Komentiranje članka v tem trenutku ni mogoče.