ŽIVA JE

Piramida sonca v Bosni govori

Objavljeno: 15.02.2016 09:59

Bili smo prvi na svetu, ki smo lahko slišali neverjetno odkritje bosanskega arheologa.

VISOKO – Sliši se prav neverjetno, naravnost šokantno. Bosanske piramide v Visokem, ki privabljajo tudi vse več Slovencev, oddajajo zvoke, so potrdili strokovnjaki iz ekipe dr. Semirja Osmanagića. Dolina bosanskih piramid je dobila dodatno prepoznavnost, čeprav številne uganke v zvezi z vsem, kar se dogaja v Visokem, še vedno ostajajo nepojasnjene. A strokovnjaki korak za korakom odkrivajo neverjetne stvari.

Dr. Osmanagić, razpet med ameriškim Houstonom, kjer živi in ima svoje podjetje, in Visokim v Bosni, kjer nastaja arheološki park, pravi, da so piramide energijski stroji in še vedno, po 34.000 letih od nastanka najstarejše, piramide sonca, zelo dejavne: »Bosanske piramide niso edine take na svetu, saj so energijske žarke posneli tudi na drugih tovrstnih objektih. Strokovnjaki so na vrhu piramide izmerili ultrazvok s frekvenco 28 kilohercev, ki je ne moremo slišati. Nato so to frekvenco preoblikovali v frekvenco slišnega polja, to je osem kilohercev.«

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.