NAPOVEDI ZA 2017

Vsi Prevčevi bodo svetovni prvaki

Objavljeno 02. januar 2017 21.45 | Posodobljeno 02. januar 2017 21.45 | Piše: Ajda Janovsky

Priznana energetska intuitivna terapevtka Elena Sofia Seničar, ki je med drugim pravilno napovedala zmagovalca ameriških predsedniških volitev, posebej za bralce Nedeljskih novic razkriva, kaj čaka Slovence in svet v letu 2017.

Peter Prevc.

Po seriji težkih življenjskih preizkušenj, potem ko ji je zastalo srce in je padla v komo, je Elena Sofia Seničar v sebi začutila nenavaden dar, da iz biopolja, ki obdaja vsakega človeka, pa tudi skupnost in stvar, razbira prihodnost. Danes na vrata njene pisarne v Celju, opremljene z energijskimi slikami in svetimi podobami različnih religij, trkajo Slovenci vseh stanov in poklicev, s pravilnimi napovedmi prihodnjih dogodkov v Sloveniji in po svetu pa je vzbudila pozornost javnosti. In kaj nam napoveduje v letu 2017?

Predsednik države bo...

V letu 2017 Slovence čakajo predsedniške volitve, o zmagovalcu pa, je prepričana, ni nobenega dvoma. »Na prestolu bo ostal Borut Pahor. Boj bo sicer hud, vendar Slovenija še ni pripravljena na novega predsednika. Pahor naši državi trenutno najbolj ustreza, ker je nekako najbolj pristen in blizu navadnim ljudem. Tudi v svetu so se ga že navadili. Treba mu je le dati možnost, da se izrazi. Nekoč me je nekdo vprašal, ali se bo Pahor poročil, in sem mu odvrnila, da je poročen z državo. Njegova žena je Slovenija.«

Cerar bo še samski

Pred matičarja v 2017. zagotovo ne bo stopil niti Miro Cerar. »Cerar bo težko našel ustrezno partnerico. Je zelo drobnjakarski, natančen, pri njem mora biti vse idealno, popolno. Takšni ljudje težko najdejo partnerja. Mislim, da se ne bo poročil – bolj je nagnjen h koruzništvu.«

Najuspešnejša gospodarska panoga bo turizem, cvetelo bo tudi vse, kar je povezano z zemljo. »Kmetijstvo, kmečki turizem, zdrava prehrana – vse te dejavnosti bodo zelo uspešne. Marsikateri kmetje lahko prodrejo na tuje trge. Če se bodo usmerili v tujino, bodo zmagali. Slovenska hrana je brezhibna, ni obdelana s kemikalijami in je kakovostna. In ta kakovost bo prepoznana tudi v tujini. Zdaj imamo priložnost, da prodremo,« pravi. V letu 2017 bodo najbolje obrodile rastline, ki so odporne proti vročini. Poletje bo vroče, vreme pa nestabilno, ravno tako, da bo letina dobra. Slovenija bi morala razviti sistem proti toči,« opozarja.

Zmagali bomo na Eurosongu

Med zgodbami, ki jih bomo objavljali v Slovenskih in Nedeljskih novicah, boste bralci najraje prebirali tiste o Donaldu in Melanii Trump. Prvi par Amerike v letu 2017 še ne bo stopil na slovenska tla. »Melania ni političarka, lahko pa je naš tihi zaveznik. Zelo je mirna in ne kaže nobenega sovraštva do naše države. Stala nam bo ob strani in nam pomagala,« je prepričana Elena Sofia Seničar.

Slovenci v Hollywoodu v letu 2017 ne bomo kdo ve kako izstopali. Veliko pomembnejši bo za nas Eurosong, ki nas bo naredil prepoznavne. »Na njem bomo zelo uspešni in mislim, da imamo v naslednjih štirih letih veliko možnosti, da se bo odvijal pri nas. »Na Eurosongu 2017 nas bo zastopala ženska, ampak v bližnji prihodnosti se lahko zgodi, da bo Eurosong v Slovenijo pripeljal moški, ki bo zmagal na tem tekmovanju,« je prepričana.

Zmagovali bomo v zimskih športih

»Že pred časom sem napovedala, da bodo vsi Prevčevi nekoč svetovni prvaki. Na splošno bodo uspešni skakalci, smučarji – tisti, ki jih že poznamo, pa tudi nekatera nova imena,« pravi. Slovenski nogomet ne bo kdove kako uspešen. »Glede nogometa lahko rečem, da se bodo tam uredile reči, ko bodo začeli razmišljati s srcem in prenehali posvečati pozornost zgolj financam. Športniki, ki razmišljajo predvsem o denarju, niso uspešni. Uspevajo športniki, ki se s športom ukvarjajo s srcem in zase. Pravzaprav to ne velja samo za šport, ampak tudi za druge dejavnosti.« V tekmi med NK Olimpija in NK Maribor napoveduje zmago Štajercev.

Tina Maze še ne bo mama

Tina Maze v letu 2017 ne bo postala mama. »Njeno življenje je adrenalin in tudi v odnosih bo doživljala adrenalin, če ne drugače, bo za to poskrbela sama. Ta adrenalin ji ne dovoli, da bi se ustalila, umirila... Andrea Massi bi moral biti njena proga, ki jo bo popeljala v družinske vode, vendar Tina še ni pripravljena biti mama – vsaj ne v letu 2017. Kariero bo nadaljevala v poslovnih vodah, kjer bo zelo uspešna,« pove in doda, da ima naša smučarka veliko skritih talentov, ki si jih do zdaj ni upala pokazati. »Vse, česar se bo dotaknila, bo uspešno. Dobro bi bilo, če bi se lotila spodbujanja Slovencev k rekreaciji. Bi veliko manj jamrali,« se zasmeje jasnovidka. Materinstvo v 2017. pa tudi v prihodnosti ni pisano niti Urški Bačovnik.

Najbolj vpliven bo Trump

V Sloveniji terorizma, kot odločno pove energetska intuitivna terapevtka, ne bo. »Slovenija je glede terorizma zelo varna država. Slovenci smo miren narod in nikogar ne ogrožamo. Poleg tega pa, če se tu kaj zgodi, to ni dovolj odmevno v svetu. Če se zruši Eifflov stolp, bo to odmevalo. Če vzamemo Francijo – tam bo terorizma veliko. Pojavljal se bo v vrtcih, šolah in bolnišnicah – na najbolj občutljivih točkah. Otroci bodo žrtve, a tudi izvajalci terorističnih akcij.« Najbolj vpliven človek na svetu v 2017 bo Donald Trump. »Mislim, da ni slab človek in ni se ga treba bati. Američani se bodo konec koncev ukvarjali s seboj, s svojo ekonomijo,« pojasni. V Sloveniji bo najbolj viden politik Janez Janša, v politiki se bodo pojavili tudi novi, mladi obrazi.

Manj bo nezaposlenih

»Leto 2017 bo podjetniško leto. Podjetja, ki se bodo odpirala v prihodnjih dveh letih, bodo najbolj uspešna,« poudarja. »Marsikateri brezposelni lahko razmišlja o svojih talentih. Tudi jaz sem bila nekoč brezposelna oseba. Na eni od delavnic je učiteljica rekla nekaj, kar mi je spremenilo življenje – da lahko iz hobija narediš posel«, sklene. 

Potresi bodo, a manjši

»Na splošno bo vreme v 2017. precej vetrovno. Slovenijo bodo stresali potresi, vendar pa je strah pred njimi odveč. Sprožil se bo en močan plaz. Območja, kjer obstaja nevarnost plazov, bo na splošno treba natančno opazovati,« pravi. Glede planincev, ki so se letos tolikokrat ponesrečili v gorah, pravi: »Prvič, to je človeška neumnost. Ko greš na goro, moraš biti pripravljen. Spremljati moraš vreme in sam poskrbeti za svojo varnost, ker kaj pravi bog? Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. In drugič: obstaja prepričanje, da se gora na ta način brani. Vsaka gora ima dušo. Preden se povzpneš nanjo, se ji moraš pokloniti. Moraš se zahvaliti, da te je poklicala, se ji prikloniti in jo zaprositi za varnost. Tudi gora je živo bitje in treba jo je spoštovati. Če ne spoštujemo narave, tudi ona ne bo spoštovala nas.« 

Kdo je Elena Sofia Seničar

Elena Sofia Seničar je svoje poglede na življenje opisala v knjigi Zavedanje je moč. V knjigi predstavlja pretresljivo življenjsko zgodbo in opisuje skrivnosti, nauke in uvide, ki jih je pridobila z delom energetske intuitivne terapevtke in s katerimi pomaga ljudem.

 

Deli s prijatelji