RAZNEŽENI POLITIK

Urška in Janez Janša hvaležna celjski porodnišnici

Objavljeno 19. september 2011 17.37 | Posodobljeno 19. september 2011 17.37 | Piše: M. U.

Zahvalo sta zakonca Janša objavila na facebooku

Janez in Urška, ko je bil Črtomir še v trebuščku, a je že vznemirjal javnost

LJUBLJANA – Da predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša odlično obvlada informacijske tehnologije in spletna omrežja, je znano. Že pred časom smo poročali, da se je na svojem facebooku zahvalil za čestitke ob rojstvu sinka Črtomirja, danes pa se je na posebnem profilu na facebooku zahvalil še osebju celjske porodnišnice.

Veliki Janšev hvala celjskim porodničarjem

Tistim tam torej, kjer je njegova Urška povila Črtomirja. Omenjena porodnišnica je pred leti dobila priznanje Unicefa za otrokom prijazno porodnišnico. To v svoji zahvali poudarja tudi Janez Janša s soprogo: »Ko naju je avgusta s svojim rojstvom razveselil in blagoslovil sin Črtomir, sva potrditev priznanja doživela tudi sama. Je več kot zasluženo. Zdaj ko smo ujeli nov veter v družinska jadra in zaživeli novo življenje, sva več kot dolžna izreči še vsaj eno veliko zahvalo.«

Zakonca Janša sta se na spletu iskreno zahvalila tudi osebju porodnišnice, ki je sodelovalo pri porodu. Torej porodničarju dr. Jakobu Korenu, »ki je že mesece prej skrbno bdel nad še nerojenim detetom, babici Brigiti Ogorevc Žagar in anesteziologu dr. Begoliju«. 

Deli s prijatelji