GROŽNJE

Tržiški podžupan grozil svetniku Belharju?

Objavljeno: 17.10.2017 16:45Posodobljeno: 17.10.2017 16:45

Če se jaz ne bi pomiril, bi gotovo pele pesti, trdi tržiški mestni svetnik Klemen Belhar, ki je podžupana Dušana Bodlaja prijavil policiji.

  • Tržiški podžupan Dušan Bodlaj naj bi verbalno grozil mestnemu svetniku Klemnu Belharju
  • Klemen Belhar ima dovolj. Podžupana je prijavil za kršenje javnega reda in miru
  • Seja kot vsaka druga, nobenih groženj ni bilo, pravi tržiški župan Borut Sajovic

TRŽIČ – »Podžupan Dušan Bodlaj mi je rekel, naj ugasnem, utihnem, in če se jaz ne bi pomiril, bi na koncu zagotovo pele pesti. Ker se to dogaja večkrat, sem imel preprosto dovolj, zato sem ga prijavil policiji,« nam je zaupal opozicijski mestni svetnik v občini Tržič in vodja liste Zagon Klemen Belhar. »Podžupan je vzrojil in bil do mene verbalno nasilen, počutil sem se ogroženega in ponižanega,« je o razlogih za prijavo policistom še dodal Belhar.
V četrtek je bilo na seji občinskega sveta očitno zelo vroče, dnevni red je predvideval tudi razpravo o tem, kako žena župana Boruta Sajovica Janja Sajovic leta dolgo ni plačevala komunalnih storitev svoje zobozdravstvene ordinacije. Med drugimi se je za repliko javil Belhar, a ga župan ni pustil k besedi, še več, izrekel mu je opomin. »Citiral sem mu poslovnik in po njem bi mi besedo moral dati,« pravi Belhar.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«
Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja