TERNA

Terna vam prenovi spalnico in kuhinjo

Objavljeno 13. marec 2017 11.22 | Posodobljeno 13. marec 2017 11.24 | Piše: S. I.

V Slovenskih novicah od 13. marca do 22. aprila več tisoč večjih in manjših nagrad.

S pomladjo prihajata nova etapa naše nagradne igre Terna in kopica privlačnih nagrad.

LJUBLJANA – Začenja se Terna 43, ki bo trajala od ponedeljka, 13. marca, do sobote, 22. aprila 2017. V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe, ki bodo odkrile tri enake simbole in sporočile vsakodnevno serijsko in kontrolno številko kupona, ki se skrivata pod nalepko na naslovnici Slovenskih novic, ali osebe, ki bodo na internetnem naslovu www.slovenskenovice.si razkrile tri enake simbole in sporočile odkrito številko. Klicni center je treba o odkriti nagradi obvestiti še istega dne med 10. in 19. uro na telefonsko številko 01/47-37-777.

V času trajanja nagradne igre se lahko potegujete za eno od številnih nagrad. Desetim nagrajencem bomo prenovili spalnico in kuhinjo, in sicer nagrada vključuje ležišče Hitex, dve bambusovi odeji in vzglavnika ter dve posteljnini; kuhinja nagrajencev pa bo bogatejša za kuhinjski set Rosmarino s petimi kosi keramične posode, dvema steklenima pokrovkama, tremi lesenimi pripomočki in petimi jeklenimi kuhinjskimi noži. Srečneže v skladu čakajo še naslednje nagrade: trije vzglavniki Camomile Memory, ležišče Hitex Memorysilver, dve odeji Sofia, dve blazini Sofia, tri blazine Softtouch, osem nadvložkov, posteljnina Ana, 60 dekorativnih odej, 17 ponev Pour&Cook in še 8500 dobitkov manjše vrednosti.

Tudi v tokratni Terni bodo na dva torka vsi nagradni kuponi vsebovali popuste partnerja nagradne igre Ad Vita iz Slovenskih Konjic. Ta bo v torek, 28. marca, ponudila 70-, 80- in 99-odstotne popuste na dekorativno odejo Valentina v velikosti 130 x 200 cm, in sicer bodo vsi kuponi vsebovali enega od teh popustov. V torek, 18. aprila, pa bo Ad Vita ponudila enake popuste na prilagodljivi sekljalnik Rosmarino. Dobitnik popusta mora prav tako na dan objave med 8. in 20. uro poklicati na telefonsko številko 080-44-43 in operaterju sporočiti serijsko in kontrolno številko kupona ter svoje osebne podatke. Tudi druge dni v času trajanja Terne 43 ponujamo popuste pri nakupu nekaterih izdelkov Vitapur. Če je v zgornjem polju naveden popust v odstotkih in spodaj ime izdelka, lahko bralci pokličejo na brezplačno telefonsko številko 080-44-43 in uveljavljajo popust za izdelek, ki je pod nalepko. 

Deli s prijatelji