SREČNEŽ

Terna šokirala pred spanjem

Objavljeno 11. november 2011 20.54 | Posodobljeno 12. november 2011 11.00 | Piše: Tomica Šuljić

Novogoričan Matej Gabrijelčič je zadel družinski teve

Matej Gabrijelčič

NOVA GORICA – Vsako jutro, ko Slovenske novice s Terno pridejo v roke številnih bralcev, se v glavah slednjih utrinjajo želje, kako imenitno bi bilo pod nalepko ene najpopularnejših nagradnih iger na Slovenskem zagledati nagrado. Ko prsti previdno odlepijo nalepko in se prikažejo unikatni simboli, se marsikomu sanje razblinijo, a na srečo pridejo znova, z novim izvodom Slovenskih novic, v novem jutru ali dnevu.

Toda v nasprotju z razširjenim prepričanjem Novice ne delijo sreče samo v jutranjih, ampak tudi ob drugih urah: taka je zgodba 33-letnega Novogoričana Mateja Gabrijelčiča, ki je proti večeru na kavču gledal časopise in neke reklame. »Skoraj sem že zaspal, pa me je punca predramila in potem sem se odločil pogledati še Novice. Odlepil sem Terno in prvi trenutek sploh nisem dojel, da sem zadel,« je dejal.

Novogoričan Matej Gabrijelčič je zadel družinski teve

Pri hiši je sicer naročnica Slovenskih novic mama, ob zadetku pa se je razveselila vsa družina. Do zdaj na Terni še niso ničesar zadeli, zdaj pa jim je bila sreča mila. Tako se bo majhnemu LCD, ki je podaljšek računalnika, pridružil še velik, televizijski. Vsa družina si bo programe ogledovala s precej bolj jasno in čisto sliko ter bo uživala pred dobesedno velikim zaslonom.

Je pa Matej povedal, da kakšen dan tudi izpustijo priložnost, da odlepijo Terno. Kdo ve, morda so že kdaj zadeli, pa so pozabili pogledati pod srečno nalepko! A priložnost zamujena ne vrne se nobena, pravi star slovenski pregovor. V uredništvu Slovenskih novic zato opozarjamo: ne spreglejte sreče, ki morda čaka prav na vas in jo pravkar držite v rokah!

Deli s prijatelji