ZA BRALCE

Slovenske novice z vami tudi na dopustu

Objavljeno 08. junij 2015 19.10 | Posodobljeno 08. junij 2015 19.09 | Piše: R. S.

Vse edicije Slovenskih novic in Dela vam bodo čisto sveže pri roki tudi med dopustom. Časopise si lahko enostavno brezplačno prenaročite na začasni dopustniški naslov v Sloveniji ali na Hrvaškem.

Lepo vreme je mnoge Dubrovničane zvabilo na obalo.

Tudi to poletje boste lahko med dopustovanjem na hrvaški obali prebrali čisto sveže novice v vaših priljubljenih Novicah! 

Vse edicije Slovenskih novic, tudi nedeljskih Novic, in Dela z Nedelom bodo namreč letošnje poletje, od 29. junija do zadnjega dne avgusta, na voljo v vseh priljubljenih turističnih destinacijah ob hrvaški obali: v Dalmaciji, Istri in na večini otokov. Ja, tudi na otokih prelepega Jadrana in v Dalmaciji, ki je bila v preteklih sezonah pogosto predaleč za svežo številko najbolj priljubljenega časnika na Slovenskem, nas boste letos našli. Na prodajnih mestih bodo naše edicije že na dan izida.

image

Svoj izvod si lahko prenaročite na dopustniški naslov

Naročniki dopustniki, pozor! Delove edicije si lahko od 15. 6. do 13. 9. za najmanj pet dni naenkrat prenaročite na svoj počitniški naslov v Sloveniji ali na Hrvaškem. Če boste počitnikovali v Sloveniji, Istri ali Kvarnerju, vam bomo vaš izvod časopisa oziroma revije dostavili še isti dan. Dan pozneje pa jih boste dobili, če boste počitnikovali na dalmatinskih otokih ali drugih delih Hrvaške (odvisni smo od poštnih storitev na posameznem območju, zato vam na Hrvaškem ne moremo vedno zagotoviti dostave na dan izida).

Za dodatna pojasnila in naročilo preusmeritve pokličite brezplačno telefonsko številko 080 11 99 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vas poleti pot vodi v daljne kraje?

image

Bralci, ki potujete v kraje, ki jih raznašalci Novic vsaj po službeni dolžnosti ne obiskujejo, izkoristite ugodnost. Naročite se na enega od digitalnih paketov Novic. Na voljo so že od enega evra naprej.

Naročniki na tiskane Novice lahko dobite celomesečni neomejeni dostop do vseh vsebin Slovenskih novic na vseh platformah za zgolj sedem evrov. Novice boste tako lahko kjer koli na svetu brali na vaši tablici ali pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android ali iOS že na predvečer izdaje. Le dostop do spleta potrebujete. 

Informacije o digitalnih paketih Novic dobite na brezplačni številki 080 11 99 ali e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.image. Naročnino na digitalni paket lahko najhitreje in najenostavneje sklenete kar prek spletaimage.

Deli s prijatelji