NOVO ŽIVLJENJE

Skoraj devet mesecev po Arinini smrti mati iz pekla rodila fantka

Objavljeno 20. marec 2017 16.40 | Posodobljeno 21. marec 2017 10.27 | Piše: T. Pa.

Sanda Alibabić je po naših informacijah rodila v petek.

JESENICE – Sanda Alibabić, mama nesrečne Arine, ki je julija lani umrla v strašnih mukah, je po naših informacijah spet povila otrokaimage, tokrat dečka. Sandi in njenemu partnerju Mirzanu Jakupiju je bila 14. julija lani odvzeta prostost, konec februarja pa sta na predobravnavnem naroku na kranjskem sodišču oba zavrnila očitana jima kazniva dejanja surovega ravnanja in povzročitve poškodb.

To, da je Alibabićeva noseča, se je izvedelo že pred časom, oče otroka pa naj bi bil prav Jakupi. Rok naj bi imela 21. marca, kar pomeni, da je bil otrok spočet v obdobju, ko je še ne triletna Arina preživljala zadnje dneve svojega življenja.

Arina je umrla 4. julija lani, njena smrt pa je zgrozila vso državo. Deklico so namreč v bolnišnico pripeljali s hudimi poškodbami, ki so kazale na zanemarjanje in surovo ravnanje. Arina je dlje časa živela z osumljencema v popolnoma neprimernih razmerah, kljub poskusom zdravnikov, da bi jo rešili, pa ji ni bilo pomoči. 

Čez nekaj dni so Arino, ki so ji najprej poskušali pomagati v domači bolnišnici, nato pa še v kliničnem centru v Ljubljani, položili v prerani grob. Deklica je po navedbah neuradnih virov umrla v strašnih mukah.

Več preberite v jutrišnji tiskani izdaji.

Deli s prijatelji