TERNA

Silva prvič v življenju dobila nagrado

Objavljeno 03. julij 2017 13.48 | Posodobljeno 03. julij 2017 13.48 | Piše: Oste Bakal

Petrolov bon za 250 evrov ji bo večkrat napolnil tank.

Silva Küzmič se je nagrade neznansko razveselila. Foto: Oste Bakal

GORNJA RADGONA – Ko se od reke Mure čez Apaško polje začnemo vzpenjati priti Slovenskim goricam, naletimo na lepo in napredno vasico Lešane, ki je del najmlajše pomurske občine Apače. Tam med skoraj 200 dušami domuje Silva Küzmič, ki so jo v teh dneh razveselile Slovenske novice, kajti v prenovljeni nagradni igri Terna je zadela Petrolov bon za 250 evrov. Kot pravi, je izjemno vesela, saj nikoli v življenju ni dobila niti ene nagrade, ne manjše ne večje. »Res je, kdo ne bi bil vesel, da lahko napolni skoraj pet tankov goriva. Priznati moram, da sem zelo prijetno presenečena in zadnjega tedna v letošnjem juniju ne bom hitro pozabila. Zdaj bom kar dolgo točila bencin in se z veseljem vozila, največkrat v službo v radgonski Refleks, a tudi drugam,« nam pove Silva, ki sicer ni naročnica Novic, a jih skorajda vsak dan kupi v trafiki ali bližnji prodajalni.

Vse igralce prenovljene Terne prosimo, naj kljub navdušenju nad bogatimi nagradami kupon podrgnejo nežno.

Tudi tokrat, ko je zadela na Terni, je Novice kupila v trgovini, Terno pa je popraskala hči Melani in tudi ona je zelo vesela, da je prvič v življenju občutila, kaj pomeni dobiti lepo nagrado. Melani je tako kot sestra dvojčica Katja letos končala 8. razred apaške osnovne šole in v naslednjem šolskem letu ju čaka še zadnje leto guljenja osnovnošolskih klopi. Njuna starejša sestra Laura si je že ustvarila lastno družino, oče Marjan Fekonja je zaposlen v sosednji Avstriji.

Na Petrolu vsak najde kaj zase

Silva Küzmič se je sicer že odločila, da Petrolov bon porabi za gorivo, morda pa si ob obisku katere od Petrolovih poslovalnic še premisli. Z bonom lahko namreč nakupi še marsikaj, pravzaprav vse, kar v poslovalnicah ponujajo, tega pa ni malo. Od opreme za avtomobile, olja, pnevmatik, verig in drugih reči do sladoledov, pijač ter priboljškov. Na Petrolu vam razvijejo fotografije in izdelajo fotoknjige, kakopak pa lahko tam kupite tudi vinjete. Izbire je res ogromno in vsak bo zagotovo našel kaj zase.


 

Deli s prijatelji