NOVOST

Prenovljena aplikacija Slovenskih novic za mobilne naprave

Objavljeno 01. september 2014 15.57 | Posodobljeno 02. september 2014 12.29 | Piše: S. N.

Bolj praktično in lažje drsenje po prenovljeni podobi aplikacije mobilnih naprav je vsekakor posodobitev, ki jo preprosto morate imeti.

Spoštovani bralci vsebin na digitalnih platformah!

Zavedamo se, da hitri ritem življenja včasih narekuje tudi hitro branje. Ker je dragocena vsaka minuta tega kratkega dneva, smo bralno izkušnjo poenostavili in prenovili aplikacijo Slovenskih novic za mobilne naprave (ipad, iphone in android). Bolj praktično in lažje drsenje po prenovljeni podobi aplikacije mobilnih naprav je vsekakor posodobitev, ki jo preprosto morate imeti.

Še včeraj ste ročno preklapljali med HTML- in PDF-prikazom vsebin, danes pa vidite vse na enem zaslonu. Interaktivni HTML- in PDF-oblika ter priloga tistega dne, vse skupaj se vam bo prikazalo takoj, ko boste vstopili v aplikacijo na mobilni napravi.

Kako naložiti? Izberite trgovino z aplikacijami za svojo napravo:

image image

Z izbiro trgovine boste preusmerjeni na namestitveno stran aplikacije Slovenske novice. Namestitev je brezplačna. Svetujemo vam, da povezavo odprete na svoji napravi, ne na osebnem računalniku, saj boste na ta način aplikacijo lahko namestili v manj kot minuti.

V aplikaciji smo prenovili tudi arhiv, ki je še preglednejši. Bralcem, ki urejajo svojega lastnega, bo prihranjena marsikatera minuta iskanja starejših izvodov. Tisti, ki radi prebirate le nekatere publikacije (na primer nedeljske Novice, prilogo Vikend ipd.), imate zdaj možnost izbirati med edicijami in prilogami brez predhodnega iskanja po časovnici.

Ugodna ponudba za naročnike

Digitalni paketi, ki vam odprejo možnost prebiranja vaših priljubljenih Novic na tablicah in pametnih telefonih, so na voljo že od simboličnega 1 evra naprej. Digitalni paket, ki najbolj ustreza vašim potrebam, si lahko izberete na naši podstrani Digitalnoimage. Naročnikom na tiskano izdajo Novic ponujamo posebno ugodno ponudbo, če se odločite svoj naročniški status nadgraditi še z digitalnim paketom. 

Darilo za vse uporabnike nove aplikacije

Vsem bralcem, ki bodo osvežili aplikacijo Slovenskih novic in jo nadomestili z novo verzijo, bomo podarili e-knjigo, ki je na voljo le naročnikom digitalnih paketov. Razveselili vas bomo z e-knjigo Aljane Primožič Fridauer Karikature.

Če boste pri uporabi nove aplikacije naleteli na napako, nas opozorite. Veseli bomo vašega obvestila in se potrudili, da bo vaša bralna izkušnja čim boljša.

image

Če imate o delovanju aplikacije kakršno koli vprašanje, se obrnite na našo tehnično podporo. Lahko jim pišete na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.image ali pa jih pokličete po telefonu 01 47 37 616 oziroma uporabite brezplačno številko 080 25 88 in skupaj, korak za korakom, boste rešili vse težave.

Bi se želeli naročiti tudi na časopis?

Na spletni strani tiskanih Delovih edicijimage si oglejte cenovno ponudbo naše časopisne hiše in bodite med prvimi, ki bodo seznanjeni z najnovejšimi novicami.

 

Deli s prijatelji