PREDSTAVITVENA INFORMACIJA

Poslovite se od zgage in refluksa

Objavljeno: 15.01.2018 11:30

Ste vedeli, da so želodčne težave eden najpogostejših vzrokov za obisk lekarne? Navadno jih niti ne opazimo, vse dokler ne postanejo resnično nadležne. K sreči jih lahko uspešno pozdravimo tudi sami.

Da lahko zoprne težave z želodcem, ki nas na mnoge načine ovirajo v vsakodnevnem življenju, odpravimo, moramo najprej razumeti, zakaj so nastale in kaj jih povzroča. Najbolj priporočljivo se jih je lotiti z naravnimi učinkovinami.

Glavna krivca sta stres in prehrana

Stres, neustrezna prehrana in nereden urnik prehranjevanja so le eni izmed dejavnikov, ki neugodno vplivajo na delovanje prebavnega trakta in potek procesov v njem. Med drugim lahko sprožijo zgago in refluks, ki nastaneta zaradi dviganja želodčne kisline in vsebine želodca nazaj proti požiralniku, tako pa povzročita težave na sluznicah.

Možnost nastanka dodatnih težav

V takšnih primerih večina ljudi najprej poseže po sintetičnih zdravilih, a če jih jemljemo več kot dva tedna, lahko stanje le še poslabšajo. Zavirajo namreč izločanje želodčne kisline, kar onemogoča razgradnjo beljakovin ter vodi v utrujenost in napihnjenost. S tem si nakopljemo dodatne težave, ki jim ni konca. Da se jih v celoti znebimo, moramo poskrbeti za zaščito in obnovo sluznice.

Pospešitev samozdravljenja

K vnovični vzpostavitvi idealnega razmerja snovi v želodcu, s tem pa zacelitvi in ščitenju sluznice poleg pravilnejšega vnosa hrane v telo znatno pripomore Noacid. Zelo učinkovit in varen za uporabo – uživajo ga lahko tudi nosečnice in doječe matere – je pri tem certificirani medicinski pripomoček iz sladkega korena, kamilice, aloe vere, sleza in slezenovca, ki je na voljo v obliki tablet ali tekočine. Z njegovo pomočjo se sluznica pozdravi sama in prejme dodatno zaščito, s čimer je konec vaših želodčnih težav.

  • Na naraven način hitro odpravi zgago in refluks
  • Brez stranskih učinkov
  • Primeren tudi za nosečnice in doječe matere

 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja