NAJVEČJE BOGASTVO

Otroci so naša prihodnost

Objavljeno: 12.12.2017 20:48Posodobljeno: 12.12.2017 20:48

V ljubljanski porodnišnici so ob pomoči donacije Rotary kluba 25 prenovili sobo za tvegane porode. Prizadevni rotarijci so v devetih letih delovanja zbrali že milijon evrov.

Ljubljanska porodnišnica je na miklavževo postala bogatejša za novo porodno sobo za tvegane porode. Dozdajšnja soba št. 7, kjer so rojevale in bodo še naprej rojevale Slovenke, za katere so zdravniki pričakovali, da bo porod zahteven in da bi se lahko pojavile komplikacije, poleg tega pa je v neposredni bližini operacijske sobe, če se kaj huje zaplete, je bila močno dotrajana in zastarela. Na pomoč so priskočili člani Rotary kluba 25 Ljubljana, ki so z univerzitetnim kliničnim centrom oziroma s porodnišnico sodelovali že pred leti, ko so uredili sobo, v kateri lahko bivajo mame nedonošenčkov. Vrednost celotne prenove porodne sobe je znašala 85.000 evrov. pri čemer so rotarijci zagotovil skoraj 66.000 evrov, razliko pa so dodali iz sredstev drugih donacij.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja