NOVO LETO

Ognjemet bodo letos zamenjali konfeti

Objavljeno: 31.12.2017 17:30Posodobljeno: 31.12.2017 17:30

Po darila v kranjsko staro mestno jedro. V novo leto se bodo zavrteli z valčkom.

KRANJ – Med tistimi mesti, ki se konec leta predstavljajo v praznični podobi, je tudi Kranj. Največje gorenjsko mesto krasijo osvetljene lepe misli in želje, tu je na tisoče lučk, ki jim družbo delajo smrečice in oder, letos postavljen na Glavni trg.

Če te pot na ulice Kranja ponese podnevi, je v trgovinicah v strogem središču najti marsikaj zanimivega. »Letos sem se odločila, da vsa darila kupim v starem mestnem jedru,« je povedala ena od Kranjčank, s katerimi smo te dni kramljali v mestu.

Da so se letos mnogi domačini odločili za kupovanje novoletnih daril v starem jedru, je potrdil tudi Branko Djokovič, ki tam že tretje leto vodi trgovinico z domačimi izdelki in dobrotami Krajček. Kupci izbirajo med slovenskimi pekočimi omak'cami, marmeladami, kosmiči, vini, kozmetiko butičnih slovenskih proizvajalcev, arašidovim maslom, pod katerega je podpisan Rok Starič, ali lesenimi umetninami iz delavnice bratov Nemec, ki sta si nadela ime Hudwood.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja