NAGRADNA IGRA

Novi krog igre Lov na keš

Objavljeno 06. november 2017 09.31 | Posodobljeno 18. november 2017 09.00 | Piše: N. M.

Danes ponovno začenjamo lov na keš. Zbiraj kupone in osvoji 1000 evrov.

Vse, kar moraš narediti, je, da vsak dan spremljaš spletno stran slovenskenovice.si in poiščeš kupon, ki predstavlja del sestavljanke. Do 1000 evrov te ločijo štirje kuponi, ki predstavljajo celoto sestavljanke.

V času trajanja nagradne igre, od ponedeljka, 6. novembra 2017, do četrtka, 9. novembra 2017, bo po 10.00 na spletni strani objavljen dnevni kupon. Sodelujoči mora tako vsak dan narediti sliko zaslona z objavljenim kuponom, dokler ne izbere vseh štiri delov sestavljanke.

Celotno sestavljanko s svojimi osebnimi podatki odda prek spletne prijavnice, ki bo tukaj dostopna od petka, 10. novembra, dalje. Če te od celotne sestavljanke loči le en kupon, pa ne zamudi joker kupona, ki bo objavljen v soboto, 11. novembra.

Vsi, ki bodo oddali celotno sestavljanko, bodo sodelovali v nagradnem žrebanju za 1000 evrov, 10 sodelujočih pa bo prejelo košarico praktičnih nagrad. 

Žrebanje nagrajencev bo potekalo po zaključku nagradne igre v četrtek, 16. novembra 2017, ob 12.00, v poštev pa pridejo vse tiskane in spletne sestavljenke, ki bodo na sedež organizatorja prispele do 15. novembra 2017.

Nagradno igro lahko tudi tokrat igraš v časopisu Slovenske novice in si tako povečaš možnost, da boš ravno ti srečen prejemnik denarne nagrade.
 

Lov na keš je zaključen. 1.000 evrov je ulovila Frančiška Žagar iz Novega mesta.

Dobitniki praktičnih nagrad so:

Laura Gomzi, Cerkvenjak

Boris Rižnar, Dol pri Hrastniku

Lado Hudarin, Buče

Anja Zadravec, Grad

Marko Trkulja, Jesenice

Mendo Stojčevski, Medvode

Jožica Martinčič, Krško

Špela Markun, Golnik

Gregor Kobilica, Teharje

Peter Dobnikar, Ljubljana

Nagrajencem iskreno čestitamo!

Deli s prijatelji