NA KOŽO

Ni smešno

Objavljeno: 31.03.2016 22:35Posodobljeno: 31.03.2016 22:36

Prvi april je dan, ko se spomnimo, kaj smo preostalih 364 dni v letu.

Evropska komisija je naložila Sloveniji, da mora vrniti 8,7 milijona evrov pomoči Tovarni sladkorja Ormož, zato je vlada državnemu pravobranilstvu naložila, naj sproži ničnostno tožbo zoper ta sklep. Kljub dvema mesecema časa je pravobranilstvo tožbo oddalo dva dneva prepozno in sodišče jo je zavrnilo. Pristojnemu državnemu pravobranilcu Lucijanu Bembiču pa se ni zgodilo nič, niti okarali ga ne bodo, kaj šele da bi mu veleli spakirati tistih par kulijev, fikus in zaradi mene še tajnico.

Na novi šempetrski urgenci je umrl bolnik, ker sta bili zamenjani cevi za kisik in anestetik. Tehnični nadzor ob predaji objekta je očitno zatajil. Zaradi ženinega slabega počutja je mož klical rešilca že v petek. Bolnico so odpravili s protibolečinsko injekcijo, se v nedeljo na klic spet vrnili, jo odpeljali v bolnišnico, tam pa je zaradi sepse umrla. Mimogrede: zdravniki imajo pripravljen nov kodeks zdravniške etike, a ga na torkovi seji skupščine zdravniške zbornice niso sprejeli, ker je bilo navzočih premalo članov.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

 

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.