TALENTI

Komedija 
s trpkimi odlomki

Objavljeno 13. junij 2010 18.55 | Posodobljeno 13. junij 2010 18.55 | Piše: Domen Mal

Če bi se ustrašila in se ne prijavila, bi še naprej pela samo v kopalnici

Največ je pela v kopalnici.
VOJNIK – Za Vojnikom se razprostira vas Socka, kjer živi ena izmed finalistk šova Slovenija ima talent Sanja Poljšak Pesan, mamica 10-letnega Mihe, štiriletnega Matije in triletne Maše.


»Z Markom, oba sva Celjana, sva skupaj od mojega šestnajstega leta, on jih je imel takrat dvajset. Najprej mi je šel kar malo na živce, vse moje sošolke so bile zatrapane vanj in sem bila prepričana, da je prevzeten, poln samega sebe. Potem pa me je povabil v bend Ta boljša moka, v katerem je bobnal. Kolegom je rekel, da sem odlična pevka, četudi me sploh še ni slišal peti,« se je Sanja potopila v sladke mladostne spomine ob našem obisku.


In seveda se jim je zgodil šov Slovenija ima talent. »Reklame zanj sploh nisem mogla videti, ker na sobno anteno ne lovimo POP TV, satelitske antene nimamo, internet pa tudi nekaj nagaja, mogoče je kriv računalnik,« je razložila Sanja. »Za oddajo mi je povedala Karin, ki se je prijavila na avdicijo in me zaprosila, da ji pomagam pri pripravah. Pomagala sem še dvema dekletoma, nazadnje pa v predizboru nastopila tudi sama. Nisem pričakovala napredovanja. Starejši ko je človek, težje se pokaže. Poučevanja petja tudi ni mogoče enačiti z javnim nastopanjem. Če bi takrat vedela, da bom šla v finale, bi se najbrž ustrašila in še naprej pela v zavetju kopalnice.«

 

VEČ V TISKANI IZDAJI SLOVENSKIH NOVIC: Tri tedne je vadila pesem Vision Of Love od Mariah Carey
Deli s prijatelji