DRAGA ZABAVA

Jankovićevi za novoletni žur zapravili okrog 160 tisočakov

Objavljeno 21. december 2017 13.26 | Posodobljeno 21. december 2017 13.26 | Piše: P. Pa., A. L.

Uslužbence ljubljanske občine so zabavali Severina, Jan Plestenjak, Ivan Zak in mnogi drugi.

LJUBLJANA – Mesec december je mesec zabav in praznovanj. To je tudi čas, ko se sodelavci na službenih zabavah nekoliko sprostijo in prepustijo prazničnemu vzdušju. Tako vzdušje je bilo pretekli vikend tudi na ljubljanskem gospodarskem razstavišču, kjer je Mestna občina Ljubljana za svoje zaposlene priredila veliko prednovoletno druženje.

A če ste mislili, da je šlo za običajno druženje ob kanapejih in kuhanem vinu, ste se krepko zmotili. MOL je namreč za vse uslužbence mestne uprave, javnih podjetij in zavodov, katerih ustanovitelj je, priredil pravi koncert, na katerem so nastopila velika glasbena imena iz naše regije. Med njimi so bili Veseli svatje, Ivan Zak, Jan Plestenjak, Severina, Rok 'n' Band, Siddharta, Plavi orkestar in DJ. 

Koliko so zapravili, ne razkrivajo

»Udeležba na dogodku je prostovoljna, namenjena je sproščenemu druženju sodelavk in sodelavcev Mestne občine Ljubljana ter krepitvi dobrih odnosov med njimi, ki prispevajo h kakovostnemu delu mestne uprave, javnih podjetij in zavodov. Običajno te prireditve potekajo v obliki druženja ob glasbi, s samopostrežno večerjo,« so pojasnili na občini.

»Cena udeležbe na osebo je znašala 40 evrov, od tega je prispeval posameznik pet evrov, sindikat oziroma podjetje ali zavod pa 35 evrov. Skupaj je bilo prijavljenih okrog 4000 sodelavk in sodelavcev velike mestne družine,« so še povedali.

Koliko sredstev natančno je ljubljanska občina namenila za zabavo, niso razkrili, prav tako nam niso želeli odgovoriti na vprašanje, kakšen je bil honorar nastopajočih. Povedali pa so, da je cena udeležbe na osebo znašala 40 evrov in glede na to, da je bilo na dogodek prijavljenih okrog štiri tisoč sodelavcev in sodelavk, je vse skupaj stalo okoli 160 tisoč evrov.

Deli s prijatelji