GROZI HUDA NOČ

Izredni vremenski bilten: Občutek mraza bo med –30 in –38 stopinjami

Objavljeno: 05.01.2017 13:52Posodobljeno: 05.01.2017 13:52

V četrtek in petek bo v višjih legah, pod Karavankami in v zgornjem Posočju pihal okrepljen severni veter s sunki nad 70 kilometrov na uro.

LJUBLJANA – Uprava za zaščito in reševanje ministrstva za obrambo je izdala izredni vremenski bilten, saj bo po podatkih Agencije RS za okolje do noči na soboto zelo vetrovno.

V četrtek in petek bo v višjih legah, pod Karavankami in v zgornjem Posočju pihal okrepljen severni veter s sunki nad 70 kilometrov na uro, na Ilirskobistriškem in tudi ponekod drugod na Primorskem pa bo pihala zmerna do močna burja s sunki nad 100 kilometrov na uro. V petek bodo predvidoma sunki vetra tudi v severovzhodni Sloveniji presegli 70 kilometrov na uro.

V notranjosti Slovenije in tudi na Primorskem v krajih brez burje (Goriška) bodo od petka do nedelje temperature ves dan ostale pod lediščem. Jutranje temperature bodo večinoma pod –10 stopinj C. V sredogorju in visokogorju bodo razmere ekstremne. Občutek mraza zaradi nizkih temperatur (od –15 do –22 stopinj C) in vetra bo med –30 in –38 stopinjami C.

Pošljite nam fotografije ali video

Imate za nas zanimivo informacijo, fotografijo ali video?
Pošljite nam jih in opišite dogajanje.

Kdo, kaj, kje, kdaj, kako, ...?
Fotografije in video gradivo
Dovoljene datoteke: JPG, PNG, GIF, AVI, MOV, MP3, OGG do max. 5MB/datoteko.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja