HEKTOLITER

Hektoliter zasegla policistka

Objavljeno: 17.07.2017 19:22Posodobljeno: 17.07.2017 19:24

Vztrajnost Barbare Ficko se je splačala.

  • Nekaj je bodo kmalu nesli še na morje
  • Foto: Dejan Javornik

POLHOV GRADEC – »A res? Super, najlepša hvala, vesela sem,« se je glasil odziv 40-letne bralke Slovenskih novic Barbare Ficko s Podrebre pri Polhovem Gradcu, ko smo jo po telefonu obvestili, da je prav ona srečna dobitnica naše in Danine nagradne igre Hektoliter.

100 litrov pijače je zadela policistka Barbara Ficko.

Nikoli še ni nič zadela

Po rodu Ljubljančanko je ljubezen pripeljala v prelepe kraje, kjer sta si z možem Igorjem ustvarila družino. Pred lično urejeno hišo, kjer se bohoti barvito cvetje, nas pričakata s hčerko, osnovnošolko Ido. Mož je v službi, starejša hči na praksi. »Velikokrat sodelujem v nagradnih igrah, tudi za nagradno igro Hektoliter v Slovenskih novicah sem poslala nekaj prijav, a nikoli do zdaj še nisem nič prejela ali zadela,« nam veselo zaupa Fickova. Tako kot običajno, ko je prijave pošiljala zaman, tudi tokrat ni pričakovala, da ji bo morda uspelo. A ji je, prav ona je namreč srečna izžrebanka stotih litrov brezalkoholnih pijač Dana z Mirne.

Hektoliter pijače Dana bodo s pridom porabili na zabavi za hčerino polnoletnost.

Za 18. rojstni dan

Ko jo pobaramo, s čim se ukvarja poslovno, na kratko izstreli: »Policistka.« Podrobnosti, razen da dela na eni od policijskih postaj v Ljubljani, ne razkriva, pojasni pa, da se mož Igor ukvarja z gradbeništvom. In kako bodo poskrbeli, da bodo hektoliter pijače spravili po grlu?
»Ni skrbi,« pravi policistka in dodaja, da bo hči Kristina, ki obiskuje tretji letnik srednje šole in trenutno opravlja prakso, naslednji mesec dopolnila 18 let. »Kristinino polnoletnost bomo seveda praznovali, nekaj pijače pa bomo gotovo vzeli tudi na dopust, kamor se odpravljamo prihodnji teden,« še doda Barbara Ficko. Kristini že vnaprej za njen 18. rojstni dan čestitamo tudi mi. 


 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja