STRAŠNO

FOTO: V hotelu namesto postelj crknjeni golobi in smeti

Objavljeno: 07.12.2017 20:45Posodobljeno: 07.12.2017 20:45

V Transturist zahajajo nepovabljeni gostje, ki tu in tam zanetijo požar

ŠKOFJA LOKA – Ta teden je znova zagorelo v zapuščenem hotelu Transturist, ki sredi Škofje Loke propada že ducat let. Gasilce je okoli polnoči v propadajoč objekt, ki je z leti postal nekakšno pribežališče mladine in lokalnih postopačev, vodil Jaka Sušnik, poveljnik PGD Škofja Loka. Jutro po intervenciji nam je povedal, da je ogenj, ki je izbruhnil v eni od praznih sob v drugem nadstropju pogasilo 20 škofjeloških in staroloških prostovoljnih gasilcev. Ob zadnjem požaru škofjeloški gasilci opozarjajo, da se v nekdanjem hotelu skrivajo nevarne pasti.

In teh ni malo. Jašek dvigala je ponekod nezavarovan, tla marsikje na debelo prekrivajo golobji iztrebki, po sobah in hodnikih ležijo številni mrtvi golobi. A kljub nesnagi in nevarnosti nepovabljeni gostje še vedno zahajajo v objekt. Na tleh vseh nadstropij so številne pločevinke alkoholnih pijač in cigaretnih ogorkov, zraven katerih ležijo cunje, pozabljeni dežniki in čevlji. Vrata večine sob so razbita ali jih preprosto ni. Hotel, v katerem so bili svojčas sto postelj, velika jedilnica, obnovljena kavarna in v pritličju celo bazen, je torej še danes poln skrivnostnih obiskovalcev, ki za seboj puščajo številne grafite, mnoge razbite šipe in iztrebke.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja