PREVIDNO!

FOTO: Izredne razmere na avtocesti proti morju, Darsov poseg ustvarja kilometrske kolone

Objavljeno 10. avgust 2017 09.44 | Posodobljeno 10. avgust 2017 09.44 | Piše: STA, K. K.

Pot se po njihovih izračunih podaljša za približno eno uro.

Cestne kamere razkrivajo zastoj.

RAVBARKOMANDA – Na primorski avtocesti med Uncem in Postojno, na viaduktu Ravbarkomanda proti Kopru, nastaja daljši zastoj, ki je dolg približno šest kilometrov, je nekaj po 7. uri poročal prometnoinformacijski center. Uro kasneje je bil zastoj dolg že osem kilometrov.

Pot proti morju se po njihovih izračunih podaljša za približno eno uro. Zaradi del promet poteka v smeri Kopra samo po enem prometnem pasu. Vozniki osebnih vozil se lahko preusmerijo na regionalno cesto med Logatcem in Postojno.

Na primorski avtocesti na odseku med Uncem in Postojno bo promet od danes potekal le po polovici avtoceste, saj bo smerno vozišče proti Ljubljani na razdalji približno štirih kilometrov zaradi obnove zaprto. Še vedno bo sicer promet urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje,.

Zaradi obnove je bil promet urejen po dveh zoženih pasovih po obeh polovicah avtoceste, z izjemo Ravbarkomande. Promet je bil tam že sredi julija preusmerjen na sosednjo polovico viadukta in urejen po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje. Prometna ureditev na območju Ravbarkomande se ne bo spreminjala.

Dvosmerni prometni tok na odseku med Uncem in Postojno, urejen na smernem vozišču avtoceste proti Kopru, bo sicer na razdalji približno štirih kilometrov medsebojno razmejen z začasnimi betonskimi varnostnimi ograjami. Te so začeli postavljati v sredo zvečer, zaključili pa bodo predvidoma danes do 7. ure.

Deli s prijatelji