V TEŽAVAH

Blamaža: ministra ni bilo, ker ne zna angleško?!

Objavljeno 21. januar 2015 19.56 | Posodobljeno 21. januar 2015 19.57 | Piše: T. L.

Gospodarski minister je tik pred zdajci odpovedal prisotnost na okrogli mizi z mednarodno udeležbo zaradi težav s prevodom!

Cerar je Počivalška za novega gospodarskega ministra predlagal popoldne.

LJUBLJANA – Očitno imajo politiki v Sloveniji precejšnje težave z angleškim jezikom. Zadnja blamaža se je zgodila danes: ob 15. uri se je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani začela mednarodna razvojna konferenca FDI Summit Slovenia 2014, na katerem naj bi bila gosta tudi minister za finance Dušan Mramor in minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek.

Na ministrstvo smo se obrnili z vprašanjem, zakaj ministra danes ni bilo, in preverili informacije o »težavah s prevodom«. Njihov odgovor bomo objavili takoj, ko ga prejmemo. 

Toda slednjega na srečanje z menedžerji, bančniki diplomati, torej smetano poslovnega sveta, ni bilo. Razlog? Srečanje s tujimi menedžerji in vlagatelji je Počivalšek odpovedal zaradi »težav s prevodom«, s srečanja prek twitterja poroča novinar komercialne televizije Pop TV Marko Milenković

Ministrova udeležba na okrogli mizi je bila napovedana tudi na spletni strani ministrstva za gospodarstvo in tehnologijo, vendar pa so jo zdaj že umaknili. So pa na googlu sledi še ostale ... 

image

V googlu je mogoče 'sledi' uradne napovedi ministrove udeležbe na današnji konferenci še najti (vir: www.google.com).

 

image

Klik na googlovo povezavo pokaže, da so na ministrstvu novico o Počivalškovem nastopu na konferenci umaknili (vir: www.mgrt.gov.si).

Deli s prijatelji