NADZIRAJO TUDI IZ ZRAKA

Panika v središču mesta, preplavili so ga specialci

Objavljeno: 14.09.2017 09:47Posodobljeno: 14.09.2017 11:00

Območje Trnovega preletava tudi helikopter.

LJUBLJANA – Zjutraj se je na območju Trnovega začela odvijati prava policijska akcija. Kot nas je obvestil bralec, so policijski specialci preplavili Trnovo, območje pa je preletaval tudi policijski helikopter.

Kaj se tam dogaja, smo preverili tudi pri PU Ljubljana, kjer so pojasnili, da policisti v sodelovanju z ljubljanskim okrožnim sodiščem izvajajo aktivnosti, in nas za podrobnejše informacije napotili na njih.

Na okrožnem sodišču v Ljubljani so pojasnili, da ni razlogov za paniko, danes na območju Ziherlove poteka ogled kraja dogodka. Na terenu so tudi sodnik, tožilka, odvetnik. Ogled kraja poteka v okviru glavne obravnave. Pojasnili so še, da ogled zahteva poostrene varnostne ukrepe, zato so na terenu z njimi tudi policisti. 

Gre za sojenje zaradi ugrabitve in umora Zorice Škrbić, ki jo je četverica 26. junija 2014 ugrabila in nato v gozdu na robu Ljubljane mučila. Na zatožni klopi sedi Milan Trivković, ki trdi, da je bil v času ugrabitve Zorice doma, pekel na žaru in igral namizni tenis.

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja