Predstavitvena informacija

Izjemen dosežek Slovencev v lepotni industriji

Objavljeno: 01.08.2017 14:36Posodobljeno: 01.09.2017 14:33

Ekipa mladih Slovencev je skupaj s strokovnjaki s področij farmacije, eksperimentalne medicine in lepotne kirurgije razvila najbolj učinkovito kremo za zmanjšanje obsega podkožnih maščob, o kateri danes govori že cela Evropa.

Svoj izdelek je mlada ekipa, ki ima sedež v Ljubljani, na trg lansirala lansko pomlad, najprej v Sloveniji, nato še v tujini. Na vseh tržiščih se uporabnice navdušujejo nad izjemnim delovanjem, zato z zalogami komaj sledijo povpraševanju. Kot so povedali, njihov namen pri proizvodnji kreme Intheline ni bil zgolj ustvariti še en produkt za hujšanje, temveč najti rešitev, ki resnično deluje.

Krema, ki jo je slovenska ekipa razvila skupaj z znanstveniki z Univerze v Padovi, namreč klinično dokazano topi podkožne maščobe in pomaga izgubljati obseg trebuha, bokov, nog in zadnjice. Po slovenskih in tujih spletnih forumih najdemo številne pozitivne komentarje uporabnic. "Rezultati so res odlični, v prvih dveh tednih sem izgubila 2 cm okoli pasu,” je le eden izmed njih.

Kremo Intheline uporabljajo tudi številne znane Slovenke, ki kremo zelo pohvalijo. Voditeljica in manekenka Tjaša Kokalj je zapisala, da je navdušena nad tem kako hitro so vidni rezultati, Miss Universe in manekenka Anamarija Avbelj je s pomočjo kreme v enem mesecu izgubila 5 centimetrov, manekenka Daša Podržaj pa kar 8 centimetrov obsega. Med znanimi uporabnicami so tudi Danica Lovenjak, Jerica Zupan, Karin Škufca, Particia Peklar, Manja Plešnar in druge.

Krema Intheline je takoj za Slovenijo postala pravi hit tudi na Hrvaškem in v Romuniji, kjer prodaja hitro narašča, v zadnjem času pa se vrsti tudi vse več naročil iz Nemčije, Avstrije, Švice in Velike Britanije. Družbena omrežja so preplavile fotografije, ki jih objavljajo zadovoljne uporabnice in vse več tujih blogerk in zvezdnic. Najbolj se navdušujejo nad dejstvom, da je krema popolnoma naravna, brez neželenih stranskih učinkov in da se njeni učinki pokažejo že v prvem mesecu uporabe. V podjetju pravijo, da so med uporabniki tako moški kot ženske, čeprav je slednjih največ. Največkrat kremo kupijo zaradi želje po odpravi celulita in maščobnih oblog na trebuhu in stegnih.

Problem, s katerim se mlado podjetje trenutno najresneje sooča, je sledenje velikemu povpraševanju. Kot so povedali, je proizvodnja omejena, saj je temeljna učinkovina kreme Intheline, licorice, ki je relativno nova in eksotična sestavina v kozmetični industriji, težko dobavljiva. Krema se odlično prodaja tudi v drugih evropskih državah, vendar so se prav zaradi omejenih količin in velikega povpraševanja v podjetju odločili, da to poletje največ količin ponudijo slovenskim in hrvaškim kupcem.

Intheline lahko kupite samo na spletni strani.

POSEBNA PONUDBA ZA BRALCE SLOVENSKIH NOVIC:

                          PROMOCIJSKA CENA KREME
                             + BREZPLAČNA DOSTAVA
                                         + DARILO

 

Komentiranje članka v tem trenutku ni mogoče.