NOVA PRAVILA

Zmenki po abrahamu

Objavljeno: 05.03.2016 12:00Posodobljeno: 05.03.2016 12:00

Ne bojte se spleta in odprite profil na kateri od strani za spoznavanje, bodite kreativni ter si dajte duška.

»Vsi tisti, ki ste na svoji torti že upihnili 50 svečk ter ste še vedno ali znova samski, brez obotavljanja in pomislekov odprite spletni profil na kateri od strani za spoznavanje,« svetuje Louisa Whitehead Payne, 50-letna spletna kolumnistka, in dodaja, da se nikar ne trudite biti preveč seksi, bodite pa jasni in iskreni. Ob tem pa niza nekaj pravil, ki jih nedvomno gre upoštevati.

Ne bojte se spleta

Ko končate v 50., se vam zdi misel na zmenke malce strašljiva. A vendar se nikar ne oropajte vseh možnosti, da bi našli ljubezen. Tu je odlična alternativa splet. Opogumite se in izdelajte profil. Bodite sproščeni ter odprti. Kaj lahko boste prijetno presenečeni.

Kje in kako začeti

Ko ustvarjate spletno podobo, se pokažite v najboljši luči. Vaše fotografije, zlasti naslovna, naj bodo lepe, posebne, a ne preveč izzivalne. Le take bodo uporabnike prepričale, da vas bodo želeli bolje spoznati.

Nestrpnost ni na mestu

Ne skrbite, če ne boste hitro našli nekoga, s katerim bi želeli splesti tesnejše vezi. Oborožite se s potrpežljivostjo in se na iskanje podajte vsak teden za vsaj tri ure. Ne pozabite, najpomembneje je, da se zabavate. Kajti le če boste na vse skupaj gledali kot na zabavno dogodivščino, boste k njej pristopali bolj sproščeno in zmanjšali pritisk tako nase kot na partnerja. Zlasti tedaj, ko se bosta prvič sestala.

Spoznavanje v živo

Za to priložnost oblecite nekaj, v čemer se boste počutili prijetno. Nikoli ne nosite novega oblačila, v njem kaj lahko ne boste povsem sproščeni. Ne trudite se biti preveč seksi, pač pa ohranite ležeren, a vendar urejen videz. Pozabite na kozarček pred zmenkom, ob pomoči katerega naj bi se sprostili.

Osredotočite se na osebo, s katero ste na zmenku. Bodite pozorni, poslušajte in seveda tudi govorite. Pogovor mora teči v obe smeri.

Teme ...

Nič ne bo narobe, če boste spregovorili o tem, zakaj ste še samski, ne glede na vzrok. To bo zagotovo ena od vajinih skupnih točk. Nikar pa se ne spuščajta v politične, verske ali druge debate, kjer bi se lahko preveč razhajala. Te pustite za katero od naslednjih srečanj.

Vsaj še drugi zmenek

Četudi boste na koncu razočarani in prepričani, da drugega zmenka ne bo, je ta vendarle priporočljiv. Na njem bosta oba bolj sproščena in kaj lahko se bosta pokazala v povsem drugačni luči. Če ne, se še vedno lahko za vedno poslovita.

Korak naprej

Če se bodo zadeve odvijale v pravo smer, bosta najbrž nekje po štirih, petih zmenkih končala v postelji. Tedaj se nikar ne obremenjujte s celulitom in z drugimi morebitnimi pomanjkljivostmi. Kakšen kilogram viška je povsem sprejemljiv, zato ne bodite prestrogi do sebe ali do vaše nove ljubezni. Bodite sproščeni, le tako boste uživali in boste zato tudi seksi.

Pošteno za oba

Ko bodo vajina srečanja postala stalnica, pozabite na svojo spletno podobo. Nikakor ni priporočljivo, da še naprej ohranjate svoj profil. To je namreč znak, da niste povsem prepričani o svoji izbiri. Tako kot vam ne bi bilo všeč, če bi to počel vaš izbranec, tudi njemu ne bo in kaj lahko bi se zato vajina zgodba prehitro končala, kar bi nekoč morda obžalovali. 
 

Povezane vsebine