RAZLOGI

Zakaj moški po prvem seksu zapustijo žensko

Objavljeno: 19.06.2017 21:00Posodobljeno: 19.06.2017 21:09

Včasih jih zanima samo seks ...

  • Fotografija je simbolična.

Čeprav to ni lahko, ženske ne bi smele preveč osebno jemati dejstva, da je moški po prvem seksu povsem izgubil interes zanje. To samo dokazuje, da mu že na začetku ni bilo za partnersko zvezo, zato je boljše, da je odšel takoj kot denimo po desetletju obojestranskega mučenja. V resnici je v morju še dovolj rib in najbrž se bo nekoč našel nekdo primernejši za zdravo in trdno razmerje.

Zakaj pa moški tolikokrat »izgubijo telefonsko številko«, ko dosežejo primarni cilj? Najpogosteje zaradi petih razlogov.

Kaj več ga sploh ni zanimalo

Obstajajo moški, ki bi storili vse, da bi ženski slekli hlačke in osvojili njeno mednožno trdnjavo. Toda po strastni noči izgubijo nadaljnje zanimanje, saj so dosegli svoje. To se ni zgodilo zato, ker je ona slaba v postelji ali neprivlačna, temveč zato, ker je našla nezrelega moškega.

Mislil je, da je zaljubljen, pa je dojel, da ni

Nekateri v resnici menijo, da ljubijo in da so našli sorodno dušo. Lahko pa se zgodi, da imajo po seksu občutek, da so v postelji pristali s tujko, ugotovijo, da je v resnici sploh ne poznajo, in interes zanjo izpuhti v zrak. Poželenje in strast so zamenjali z ljubeznijo, vendar to malce prepozno spoznali.

Preprosto ni spolne privlačnosti

Včasih se moški in ženska med seboj močno privlačita, se lepo pogovarjata, imata podobne interese ter enak smisel za humor in življenjske vrednote. S seksom pa pride kruto spoznanje, da med njima ni prave kemije. Oba lahko v tem primeru izgubita interes, da bi vzdrževala takšno zvezo.

Ustrašil se je resne zveze

Moški niso vedno junaki. Če se nekaterim zazdi, da zveza postaja preresna, preprosto izginejo. Lahko bi jim rekli strahopetci ali kako drugače, je pa najboljše, da takšni odidejo čim prej. Zveza z njimi tako ali tako ne bi trajala dolgo.

Niso vsi za dolge proge

V trenutku, ko moški in ženska postaneta intimna, se razkrijejo stvari, ki so pred tem ostale skrite. Nekatera razmerja kljub temu trajajo, druga propadejo, saj partnerja spoznata, da preprosto nista za skupaj. 

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja