SLADOSTRASTNO

Valentinov oralni seks

Objavljeno: 14.02.2016 20:00Posodobljeno: 14.02.2016 20:00

Presenetite ga ob dnevu zaljubljencev.

  • Fotografija je simbolična.

Čeprav se zdi felacija ali sesanje moškega spolnega uda (fafanje po domače) dokaj preprosta, je tako le na prvi pogled. Da bi se v tej spolni tehniki izmojstrili, morate obvladati nekaj prijemov in zvijač. Če vas ni vajen tako podjetne, mu to jezično-ustno-grlno razkošje privoščite ob prazniku vseh zaljubljencev, pa tudi ob kakšnih drugih dnevih, če bosta oba za to.

Uporabite lubrikant

Na roke stisnite malce lubrikanta in z njim velikodušno namažite njegovo orodje. Počasi se pomikajte po njem, po tem uvodnem delu pa preidite na resnejši del opravila.

Spreminjajte ritem

Naj oralni seks ne bo dolgočasen in predvidljiv. Ni dovolj ud zgolj vzeti v usta in se kot lutka mehanično pomikati naprej in nazaj, večina moških namreč obožuje raznolikost gibov in pritiskov. Penis ni samo glavič, zato ne zanemarite njegovega debla in korena niti testisov. Z jezikom polzite po celotnem organu, ga znova vzemite v usta, upočasnite in pospešite ritem … Naj vama bo napeto in napet naj bo, spet pa ne preveč, da ne bo veselja prehitro konec.

Privoščite si malce odmora

Morda vas bo začela boleti čeljust. Vzemite si malce odmora, a naj bo ta aktiven. Božajte ga po drugih erogenih conah, penis primite z rokami ali pa si ga dajte med dojki ter se počasi pomikajte naprej in nazaj.

Ne skrivajte kože

Nikar ne bodite oblečeni od glave do pet. Če ga vzburjate v spodnjem perilu, si nadenite kaj zapeljivega (morda ste ravnokar dobili v dar kaj zanimivega), če pa vas obožuje v najnaravnejši izvedbi, naj se vas res do sitega nagleda v evinem kostimu.

Ne bodite tiho

Vaša usta bodo večino časa res zaposlena, a vseeno lahko vzdihujete in mu pokažete, da uživate tudi sami, kadar uživa. Če seveda res uživate ...

Stik z očmi

Vsake toliko ga poglejte v oči. Opazili boste pogled moškega, ki vam povsem zaupa in se vam predaja. Pri tem mu bo najbrž drhtelo vse telo.

Erogene točke

Poleg penisa, ki je v tej igri seveda glavni junak, ne pozabite na notranje strani beder. Nežno polzite po njih z rokami, masirajte področje med penisom in anusom in opazujte njegove reakcije. Nikar ne pozabite tudi na druge točke vzburjenja po vsem telesu.

Veliki finale

Ko boste začutili, da se približuje velikemu finalu, bodite pozorni na to, kakšne gibe potrebuje: po deblu morda še hitrejše in močnejše, po glaviču morebiti malce manj intenzivne. Najbrž vam bo to povedal ali vsaj nakazal, vi pa mu še enkrat namenite tisti pogled, ki mu pravi, da ste pravi zanj in on za vas ...

Povezane vsebine