REVANŠA

Šest idej za maščevanje bivšemu

Objavljeno: 11.01.2016 09:00Posodobljeno: 11.01.2016 09:00

Zakaj bi tarnali in jokali, raje mu pokažite, da vam tudi brez njega prav nič ne manjka.

Čeprav se vam je zdelo, da je med vama vse tako, kot mora biti, vas je presenetil na najslabši mogoči način. Predlagal je razhod. Razlogov, ki jih je navajal za tak korak, sploh niste slišali, saj v resnici niste dojeli, kaj se dogaja. Ko ste si od šoka nekoliko opomogli, je on že zaprl za seboj vrata, vi pa ste se, kljub strtemu srcu, odločili maščevati. Ne tako, da bi on trpel (vsaj ne neposredno), pač pa tako, da bi bili na boljšem vi. Torej vam bo nedvomno prav prišel kateri od nasvetov, kako se maščevati in ob tem neizmerno uživati.

Pojdite končno na tisto potovanje

Vedno sta govorila, kako bosta odpotovala. V Grčijo, Italijo, Ameriko ali na Bled. Sploh ni pomembno. Pomembno je le, da sta vedno našla izgovor in na koncu ostala doma. Ali pa vama je kaj prekrižalo načrte. Zakaj bi še čakali? Spakirajte kovčke in se na potovanje ali izlet podajte sami. Seveda vašo pot čim podrobneje zabeležite na katerem od spletnih omrežji. Lahko pa mu pošljete tudi razglednico.

Odtecite maraton

Večkrat ste omenili, da bi radi pretekli katerega od maratonov, pa od njega niste dobili ravno prave spodbude. Nasprotno, prepričeval vas je, da tega niste sposobni. Končno mu lahko dokažete, da to ne drži.

Organizirajte super zabavo

In poskrbite, da bodo med povabljenimi tudi taki, ki mu bodo podrobno poročali, kako dobro so se na njej imeli in kako ste dobesedno cveteli, pa čeprav ste bili po dolgem času znova samski.

Zatopite se v delo

Ter svojim nadrejenim pokažite, kako ste predani, in ti bodo vašo zavzetost najbrž nagradili z napredovanjem. Če tega ni na obzorju, pa si poiščite novo, bolj obetajoče delo. Ne boste se samo počutili bolje, ampak bo zajetnejši tudi vaš bančni račun, v njem pa boste s tem vzbudili vsaj malce zavisti.

Omislite si psa

Če imate to možnost ter seveda zanj prave pogoje. Ob njem boste zagotovo srečnejši, skrb zanj bo pregnala misli na končano zvezo, božanje živali vam bo nudilo uteho, on pa bo videl, da ga ne potrebujete, da bi se počutili posebno in sprejeto.

Znova na zmenke

Ne omahujte, pa čeprav je vse skupaj zgolj zabava. Prijavite se na katero od strani za zmenkovanje (po možnosti tisto, na kateri je tudi on). Prave ljubezni morda res ne ne boste našli, dokler še prebolevate staro, a ob povabilih na zmenke vam bo zagotovo rasla samozavest, ki vam bo na novi poti v veliko pomoč.

Povezane vsebine