KRIZA V ODNOSU

Se je vredno boriti?

Objavljeno: 05.10.2017 20:30Posodobljeno: 05.10.2017 20:30

Ni treba, da se o vsem strinjata in da so vama všeč iste reči.

  • Tudi kriza v odnosu ni večna

Vsak odnos doživlja vzpone in padce, včasih pa je kriza tako huda, da ne veste, ali se v odnosu sploh splača vztrajati. Ne glede na vse obstajajo štirje zanesljivi znaki, s pomočjo katerih se vam bo lažje odločiti.

Kompromisi

Ni res, da vam mora biti všeč vse, kar je všeč partnerju, in nasprotno. Različna sta si, kar pa še ne pomeni, da se ne moreta prilagajati željam drug drugega. Dejstvo je, da boste ob srečnem partnerju srečnejši tudi sami.

Veliki koraki

Ob partnerju se počutite dovolj varno, da lahko z njim delate velike življenjske korake, pa naj gre za skupno selitev, družino ali kredit. V sebi ste prepričani, da zmoreta, zakaj ne bi zmogla prebroditi krize?

Znata se prepirati

Ni treba, da se o vsem strinjata, pogosto si bosta stala nasproti, a pomembno je, da se med prepiranjem ne žalita in ne obkladata z očitki, temveč zgolj zagovarjata svoje mnenje.

Drug ob drugemu

Noben odnos ni popoln, vendar si življenja ne znata predstavljati drug brez drugega. Veste, da ste s pravo osebo, ki vam bo stala ob strani in se bo, sicer na svoj način, borila za vajin odnos z vsemi močmi. Z ljubeznijo.
 

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja