PODALJŠAN UŽITEK

Prijemi, ki podaljšajo seks

Objavljeno: 06.03.2016 18:30Posodobljeno: 06.03.2016 18:30

Trajanje užitka lahko podaljšate s pravilnim dihanjem, z novimi kondomi ter s premišljeno izbranim položajem.

Ena zadnjih raziskav kaže, da bi si kar 34 odstotkov žensk želelo, da bi spolni odnos z njihovim dragim trajal dlje. Če ste med njimi tudi sami, si oglejte sedem nasvetov, kako ga obdržati budnega in aktivnega vso noč. 

Globoko dihanje

Poskušajte prepričati partnerja, da si, preden se podata v akcijo, vzameta čas za petminutne dihalne vaje. Te mu bodo pomagale ukrotiti vzburjenje in seks bo tako trajal dlje. Najbolje bi bilo, da bi se med njimi obrnila drug proti drugemu ter si izmenjevala vdihe in izdihe: on vdihne, vi izdihnete ter obratno.

Zgodnji orgazem

Glede na to, da vaš dragi po penetraciji hitro doseže vrhunec, ga napeljite k temu, da vas bo do orgazma pripeljal že med predigro. Tako boste kasneje med spolnim odnosom bolj sproščeni in bodo možnosti, da bosta skupaj dosegla orgazem, večje, saj boste že dodobra zagreti in pripravljeni na nov vrhunec.

Naj prvi konča on

Stimulirajte partnerja z rokami ali ga zadovoljite oralno, preden vrhunec doživite sami. Nato počakajta, da bo znova pripravljen, saj bo v drugo vzdržal dlje.

Tehnika z ustavljanjem

Ko vidite, da se med spolnim odnosom bliža višku, si privoščita malce odmora. Tako bo nekoliko odložil orgazem in ne bo prehitro končal. Najbolje bo, da za nekaj časa povsem prekineta odnos in se samo poljubljata ter razvajata brez penetracije.

Tehnika stiskanja

Med seksom se malce ustavita in nežno stisnite vrh njegovega penisa. S tem boste nekoliko zmanjšali zagretost ter odložili njegov izliv.

Preizkusita nove kondome

Uporabite drugačno vrsto kondomov, take, ki jih še nista. Denimo tiste, ki zmanjšajo občutljivost. Ti vsebujejo snovi, ki diskretno znižujejo vzburjenost in podaljšujejo spolni odnos.

Izogibajte se položaju po pasje

Ta je najbolj priporočljiv za seks na brzino, odnos pri moških pa najdlje traja v klasični misijonarski pozi.

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije