POREDNO

Poredne ideje za valentinovo

Objavljeno: 11.02.2016 11:35Posodobljeno: 11.02.2016 11:36

Draga, si za slačipoker?

  • Draga, si za slačipoker?

Pozabite na vrtnice, plišaste igračke in čokoladna srca, za valentinovo si raje privoščite dober seks.

1. Poskrbite za videz

Ne glede na to, koliko priložnosti imate v življenju, da se lepo uredite, poskusite za valentinovo preseči sami sebe in se od glave do pete uredite do potankosti. Privoščite si fino večerjo, lahko tudi doma, saj veste, da gre ljubezen skozi želodec, potem pa se počasi in z užitkom lotite slačenja partnerja. Pri tem ne uporabljajte samo rok, ampak si pomagajte tudi z jezikom.

2. Oči široko zavezane

Če ste s partnerjem že dolgo skupaj, kar sicer sploh ni pogoj, bodite bolj poredni kot običajno in mu zavežite oči. Ali pa naj jih on zaveže vam, v vsakem primeru se bodo vsi drugi čuti še bolj izostrili, telo bo bolj odzivno, in ker ne vidite ničesar, je zraven še element presenečenja, saj nikoli ne veste, kaj bo sledilo. Poleg tega, da si trak lahko zavežete čez oči, ga lahko uporabite tudi za vezanje rok in/ali nog, prevzamete kontrolo ali se prepustite nadzoru.

3. Masirajte

Mmm, zapeljivo dišeče masažno olje, kot je na primer olje jojobe, kokosa ali mandlja, s katerim boste zelo počasi in pazljivo natrli partnerja, je lahko ena lepših prediger, posebno če oba obožujeta občutek drsenja med telesi. Vzemite si čas za vsako ped telesa in se posvečajte najbolj erogenim conam.

4. Zamenjajte teritorij

Če imate možnost, da si za eno noč najamete sobo v nekoliko bolj finem hotelu in uživate v masažnem bazenu, si privoščite erotično masažo v dvoje ali nekaj sočnih kapljic penine. Občutek, kot da ste daleč stran ali na počitnicah, dela čudeže tudi med rjuhami.

5. Slačipoker

Igrate karte? Se spoznate na poker? Tudi če ne, je to igra, ki jo lahko usvojite v nekaj trenutkih, igrate pa vse življenje, čeprav pri slačipokru ne gre za denar, ampak za odmetavanje oblačil. Kdo bo koga slekel in kaj se zgodi tistemu, ki je prvi gol? Čeprav gre za igro na srečo, sta na koncu oba lahko več kot zadovoljna. Pa še to – lahko goljufate!

6. Nočni izlet

Vzemite avto in se s partnerjem odpeljite v temno noč, pa če imate lokacijo izbrano ali se boste ustavili po naključju. Ne pravimo, da je to najudobnejši seks, vsekakor pa s seboj prinese veliko adrenalina, in če ste vsaj malo vešči, tudi odličen orgazem. Da ne govorimo o prebujenih spominih na mladost, ko je avto skorajda pomenil spalnico, seks v njem pa vsakdanje razvedrilo.

7. Snemajte

Za dodatni ščepec vznemirjenja med rjuhami bo poskrbela kamera ali kar koli boste že uporabili zato, da imate lep spomin na vajino valentinovo. Ne pozabite, da je to posnetek samo za vaju, zato se sprostita, saj je seks brez zadržkov ena bolj erotičnih vizualnih potez, ki vas lahko vzburjajo še dolgo po koncu filma. Tako in tako pa lahko vsako valentinovo posnamete novega.