KOMPLIMENTI

Pohvale, ki omehčajo vsako žensko srce

Objavljeno: 01.03.2016 15:15Posodobljeno: 01.03.2016 15:15

Morda niso izražene kot neposreden kompliment, a v nekaterih dejanjih one znajo razbrati pohvalo.

Ženske cenijo moške, ki pokažejo svoja čustva in ne skrivajo, da so kdaj tudi ranljivi. Najbolj pa obožujejo tiste, ki vedo, katere besede in dejanja ogrejejo vsako žensko srce. One preprosto rade slišijo, da so posebne, da so prijetna družba in da njihovo mnenje v resnici šteje. Prav zato imajo rade nekatera dejanja moških. Oglejte si pet takih, ki bodo nedvomno omehčala vsako.

Pohvala, ki poudari neko njeno lastnost

To je lahko nekaj fizičnega, lahko gre za njeno vedenje, odziv na določene situacije. Če moški reče, da se ne more upreti luknjicam v njenih licih, ko se smeji, bo ženska to nedvomno vzela kot neprecenljiv kompliment. S tem namreč on pokaže, da mu je mar za podrobnosti na njej ter da je ne opazuje le površno.

Če jo vpraša za mnenje o nečem

»Kaj meniš o tem?« je vprašanje, ki ga želi od moškega slišati vsaka ženska. Z njim ne bo samo pokazal, kako močno jo ceni, temveč tudi, da ga zanima, kako razmišlja. Ženska moškega, ki nanjo gleda na tak način, nedvomno dojema kot mogočega življenjskega partnerja.

Ko ji pove, da mu je v njeni družbi prijetno

Moški, ki ga ni strah pokazati, kako ranljiv je, in odkrito prizna, kako zlahka se ob njej sprosti, je tisti, ki s tem popiha na njeno dušo. Poleg tega ona rada sprejme dejstvo, da je prijetna družba.

Ko glasno uživa v njenem vonju

Pa naj gre za intimne dele telesa ali za vonj njene kože, vsaka ženska rada sliši, da lepo diši. Tedaj se počuti varno in sproščeno, kar je za dobro vzdušje v postelji ali v zvezi na sploh ključnega pomena.

Ko ji pove, da je lepa in privlačna

Bodimo pošteni, vsak človek je vesel, ko mu nekdo reče, da je lep, privlačen, neprecenljiv in poseben. Zlasti to cenijo ženske. Najbolj, če ji on to pove tedaj, ko sta obkrožena z drugimi ljudmi.
 

Povezane vsebine