TVEGANO

Pet tveganj, ki jih prinaša velika ljubezen

Objavljeno: 13.11.2017 20:30Posodobljeno: 13.11.2017 20:30

Včasih se jim ni mogoče izogniti.

  • Fotografija je simbolična.

Življenje je polno tveganj. Nikoli nismo povsem prepričani, kako bodo odločitve vplivale na prihodnost. Vsakdo upa na najboljši razplet, a naj gre za šolanje, delo ali izbiro prijateljev, dejstvo je, da vselej obstajajo različne možnosti, ki jih je treba pretehtati in upoštevati. Poglejte, kaj tvegate s tem, ko nekomu podarite srce.

Da boste prizadeti

Vsaka intimna zveza se začne z veliko zanosa in strasti. A ko se odnos razvija ter zveza zori, zadeve niso vedno takšne, kot zaljubljenci sprva pričakujejo. Lahko se zgodi, da boste spoznali kaj, kar vam ne bo všeč, ali pa boste močno razočarani in prizadeti.

Da boste prizadeti, še preden se vse skupaj začne

Kajti tisti, ki vam je všeč, vam čustev morda ne bo vračal. In to bo bolelo.

Da boste spoznali njegove manj prijetne plati

Spočetka se vsakdo trudi pokazati le svoje prijetne plati. Sčasoma pa se razkrijejo tudi temne plati in tedaj se je treba odločiti, ali ste jih pripravljeni spregledati ali ne.

Da se bosta razšla

V življenju ni zagotovil. Še tako trdna in stabilna zveza se lahko nekoč konča, kar pa ne pomeni, da bi se morali ljubezni izogibati, temveč uživajte v sreči in življenju v dvoje, dokler traja.

Da boste tujo srečo postavili pred svojo

Vsaka prava ljubezen zahteva kompromise. To pomeni, da bo treba včasih pozabiti nase in se prilagoditi tistemu, ki ga imate radi. In prav s tem, ko boste tujo srečo včasih  postavili pred svojo boste pokazali, da resnično ljubite. Drži torej, da je ljubezen. A saj veste, kako pravijo: kdor riskira, profitira ...

Povezane vsebine

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja