V JAVNOSTI

Najvznemirljivejša mesta za seks

Objavljeno: 27.01.2016 20:20Posodobljeno: 27.01.2016 20:21

Seks v javnosti vas lahko udari po žepu, vendar je za številne preveč vznemirljiv.

1 Kino

Včasih se zdi, kot da vas kino s svojo temačnostjo vabi k temu, da si med njegovimi vrstami privoščite nekaj užitka. V slabi svetlobi izkoristite še dejstvo, da večina ljudi zre v platno, zato sedite za njimi oziroma v zadnjih vrstah in se diskretno predajte predigri. Če se ne želite ustaviti samo pri tem, nadaljujte v toaletnih prostorih kina in izberite kabino, ki je nekoliko večja, če vam za to sploh ostane kaj časa. Pomembno je, da se prepustite okoliščinam.

2 Med oblaki

Saj veste, kaj to pomeni – gre za seks visoko nad oblaki, seveda v čisto majčkenem veceju. Čeprav gre za legendarno erotično fantazijo, ki si jo skoraj vsak želi izkusiti, morate vedeti, da je stranišče na letalu majhno in pogosto smrdljivo, skratka, popolnoma neprivlačno. Vseeno je priporočljiv položaj od zadaj, ženska pa naj ima eno nogo na straniščni školjki za boljše ravnotežje. Ne pozabite zakleniti vrat, da ne boste med turbulenco goli prifrčali ven.

3 V gozdu

Gozd je eden izmed krajev, kjer najlažje seksate, ne da bi vas dobili, saj se med gostim listjem in bujnim rastjem mimogrede skrijete. Poleg tega je poseben občutek, da ste goli in je nad vami le širno nebo, pokrajino pa lahko izkoristite za tisoč in en spolni položaj. Seveda morate odmisliti, da vam delajo družbo tudi gozdne živali, majhne in velike, kar pa je v primerjavi s seksom na plaži in peskom, ki zleze povsod, prava poezija.

4 V vodi

Če imate radi seks v bazenu, se morate zavedati, da lahko klorirana voda slabo vpliva na zdravje nožnice pri ženskah, ki nato zdravijo svoje pH-neravnotežje z antibiotiki in kremami. Morda se boste bolje počutili v morju, kjer morate paziti na naravne fenomene, kot so pesek, ježki na skalah ali meduze, ali v jezeru, pomembno je, da najdete svoj vodni položaj, v katerem uživate. Potok odsvetujemo, ker zaradi živahnosti zahteva skoraj akrobatske sposobnosti, da vas ne odnese.

5 V trgovini

Najprej morate pozorno izbrati pravo trgovino, za katero veste, da prodajalci niso tako agresivni, da bi vas nenehno spremljali z budnim očesom, saj se lahko vedejo kot kakšni policisti, izjema so tisti, ki sovražijo svojo službo in jim je popolnoma vseeno, kaj stranke počnejo v njihovi trgovini. Poskrbite, da boste na oddelku z oblačili čim bolj neopazni, izogibajte se kabinam na oddelku z ženskim perilom, kjer stalno krožijo dame srednjih ali starejših let, in ni treba poudarjati, da na otroškem oddelku nimate kaj iskati. Pravzaprav so idealne trgovine, ki imajo prostor za shranjevanje stvari, skrit za zaveso, kjer imate lahko nekaj minut miru. Saj več ne potrebujete, kajne?

6 Na zadnjem sedežu taksija

Čeprav boste težje našli taksista, ki bi se strinjal, da lahko med vožnjo seksate na zadnjih sedežih avtomobila, ne obupajte. Če že ne boste mogli seksati, naj bo avto poligon za predigro, ki vas lahko spravi ob rob pameti, za potešitev pa poskrbite v svojem avtu (še vedno v javnosti). Najbolj primerne ure za mečkanje v avtu so večerne, taksistu pa namenite pošteno napitnino, če vas je pustil pri miru.

7 Na obisku

Nekaj vznemirljivega je na tem, da seksaš v hiši prijateljev, kjer si na obisku ali pa imajo žur, nekaj noro privlačnega, tveganje pa ni nujno majhno, sploh če gre za prijatelje, za katere veste, da tega ne bi odobravali. A to le še dodatno okrepi strast, ki jo boste potešili v kopalnici, spalnici, kuhinji, skratka povsod razen v otroški sobi. In ne pozabite tudi vi kdaj koga povabiti na obisk, morda pa je atmosfera v vašem domu še posebno seksapilna.