SVETLOBA

Med seksom pustite prižgano luč

Objavljeno: 06.01.2016 20:30Posodobljeno: 06.01.2016 20:30

S skrivanjem v temi goljufate sebe in partnerja, saj s tem oba prikrajšate za nepozabno izkušnjo.

»To, da so med spolnim odnosom zgolj moški tisti, ki prisegajo na vizualizacijo, je zgolj mit,« meni Ian Kerner, ameriški spolni terapevt. »Tudi ženska, ki ne vidi svojega partnerja, je prikrajšana za zanimivo stimulacijo in s tem za čisto drugačno, bogatejšo spolno izkušnjo,« je prepričan terapevt, ki niza odgovore, zakaj morata še danes izkusiti seks ob svetlobi.

Lahko se mu predata kadar koli

Ni vama treba čakati, da se zunaj spusti tema, pač pa v akcijo lahko skočita, kadar vaju je volja. Torej, pozdravljeni jutranji seks. Pustita prižgane luči ali se seksu predajta, preden jih je sploh treba prižgati. Kjer koli in kadar koli.

»Nesreče« so manj verjetne

Če sta oba za, ni z malce analne akcije, nič narobe. Če pa kateri od vaju ni, ob prižgani luči »nesreča« v tem smislu ne bo mogoča.

Viden bo vaš trud

Vaše telo bo ob svetlobi razkrilo vse učinke joge, pilatesa ali druge vadbe, ki se ji tako vestno predajate. 

V bistvu brezplačna pornografija

Seks ob ugasnjeni luči je intimen, skrivnosten in zato lep. A zakaj se včasih ne bi gledala? Namestita se pred ogledalo ali pritisnita snemalni gumb na vajini kameri. Tako ne bosta uživala zgolj ob dejanju samem, pač pa tudi ob opazovanju tega.

Bolje ga boste spoznali

Naj bo tih ali glasen in vročekrven, ob svetlobi boste spoznali novo dimenzijo njegovega užitka, ki jo izdaja zgolj njegov obraz. Lahko ste povsem prepričani, da vam bo tisto, kar boste videli, všeč.

Brez seksi poškodb

Zlasti če sta oba pred akcijo okušala rujno kapljico, se kaj lahko zgodi kakšna nezgoda. In v temi je ta veliko bolj verjetna kot ob svetlobi. 

Videl bo, kaj želite

Besedna navodila so zanj več kot dobrodošla. Še bolje pa bo, če mu boste tisto, česar si želite, pokazali. Ne bojte se ga voditi okoli svojega vrtička. Za oba bo to odlična izkušnja.

Počutila se bosta malce poredno

Ko se bosta spolnim radostim brez zadrege predajala ob svetlobi, bosta imela občutek, da sta malce poredna, samozavestna in vedno boljša, kar bo oba pripeljalo do bolj intenzivnega in zadovoljujočega orgazma.

Povezane vsebine