SVETOVNI SPLET

Ključna pravila spletnih zmenkov

Objavljeno: 29.01.2016 16:00Posodobljeno: 29.01.2016 16:00

Kaj morate vedeti, ko se podajate v svet spletnih zmenkov.

Zaradi vedno večje dostopnosti do interneta spletni zmenki dandanes res niso več nobena redkost. A kljub temu velja biti pri njih previden in se v spletno spoznavanje ne podajati brezglavo. Raje upoštevajte nekaj osnovnih pravil ter si tako dajte več možnosti in hkrati zavarujte svojo varnost.

Pravi smisel spletnih zmenkov

Smisel spletnih zmenkov ni v tem, da bi našli najboljšega, pač pa, da najdete nekoga, s katerim bi se ujeli in bi bil najboljši za vas. Preden se torej podate na spletne zmenke, razmislite, katere odlike so za vas pri moškem pomembne. Spletno zmenkovanje dopušča nešteto možnosti, zato bodite osredotočeni na lastnosti, ki jih iščete, in ne zapravljajte časa za nekoga, ki vam v nobenem pogledu ne ustreza.

Fotografije

  • Ne pretiravajte z izzivalnimi fotografijami. Malce seksapila je dopuščenega, a pozabite na goloto.
  • Prav tako se izogibajte preveč starim fotografijam, ki bi o vas ustvarile napačno sliko.
  • Ključne so štiri fotografije: tista, na kateri počnete nekaj, kar vam je všeč, nato fotografija, na kateri se družite s prijatelji, fotografija, na kateri ste videti v celoti, in kakovostna fotografija vašega obraza. Vaše fotografije morajo prikazovati vaše različne plati, a vsaj na eni pokažite, da vlagate tudi v svoj videz. Pižame in trenirke pustite za kasneje.
  • Vaša profilna fotografija naj bo verodostojna, zato ne pretiravajte z ličili.

Začetek pogovora

Da bi z nekom razvili pogovor, razkrijte le nekaj osnovnih informaciji o sebi. Ni treba takoj obelodaniti celotne svoje življenjske zgodbe.

Če se o sebi ne morete spomniti ničesar zanimivega, poprosite za pomoč prijateljico, ki vas dobro pozna. Ona vas bo opomnila na vaše pozitivne lastnosti, ki se jih sami sploh ne zavedate.

Mejo postavljate vi

Ne pozabite, da imate vi nadzor nad tem, kaj svetu razkrivate o sebi. Če vam učinki vašega početja niso všeč, nekaj spremenite. Dodajte nove fotografije, spremenite vsebino opisa, a še vedno ostanite vi. Le odkritost, pa čeprav prek spleta, lahko v vaše življenje pripelje nekoga, ki bi lahko postal vaša ljubezen.

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije