NOV SPLETNI PORTAL

Odprta kuhinja, dnevni odmerek kulinaričnega navdiha

Objavljeno: 10.08.2017 14:56Posodobljeno: 10.08.2017 14:58

Portal odprtakuhinja.si bo prinašal nekatere vsebine iz tiskanih izdaj družbe Delo, Nedelove Odprte kuhinje in Okusov, kulinarične priloge Slovenskih novic. Hkrati bomo vsak dan ustvarjali nove zgodbe, podprte s kakovostno fotografijo, kmalu pa tudi z video produkcijo lastnih receptov.

Odprto kuhinjo obiščite za svoj dnevni odmerek kulinaričnega navdiha, saj bodo na enem mestu združeni različni vidiki kuhanja in bivanja. Uredništvo Odprte kuhinje ne bo le gledalo, pač pa bo koristne informacije in recepte preizkusilo tudi samo; zavihali bodo rokave, si nadeli predpasnike in šli v akcijo. Na strani bodo postregli recepte, kulinarične namige in nasvete, ki jih bodo z uredništvom med drugim delili tudi priznani chefi. Vabili vas bodo, da nazdravite z vinom, s pivom, koktajli in se okrepčate s kavo in še čim, tudi brezalkoholnim: vedno z občutkom za kulturo pitja in kopico idej za okušanje doma. Razkrivali bodo lepe kuhinje, tudi tiste znanih Slovencev, in razkrivali trende opremljanja kulinaričnega kotička. Uredništvo želi poudariti, da je smisel kulinarike druženje, zato se bodo potrudili, da bodo bralce na lastnih dogodkih srečevali tudi v živo.

»Iskati dobre zgodbe in navdih za ljubitelje kulinarike na dnevni ravni je zame pravi izziv. Na spletu se vsako sekundo zvrsti veliko število ljudi, ki si želijo nekaj novega, drugačnega, nekaj, kar jim bo polepšalo dan in jim pomagalo pozabiti na skrbi. Kulinarika je zagotovo vsebina, ki nas odnese v lepši svet, a je v poplavi kuharskih tematik moja naloga ljudem ponuditi nekaj dobrega toliko težja. Uspelo nam bo z iskrenostjo in s kakovostno vsebino, z vedno preverjenimi in skuhanimi recepti ter odličnimi sodelavci,« je povedala urednica portala Mateja Delakorda.

Vsega ne bomo razkrivali, zato obiščite in poiščite svoj navdih na odprtakuhinja.si. Kuhinja je odprta, skozi vrata za obloženo mizo spletnega portala dobrodošli vsi, skozi okna pa lahko v zakulisje kuharije pokukate na Facebooku in Instagramu.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja