POTOVANJA

Osvojite svet z Vandraj.si

Objavljeno: 24.02.2016 14:25

Vabljeni na nov, svež in urban portal o potovanjih.

Ustvarili smo spletno stran za vse urbane, kreativne in v svet zaljubljene ljudi, ki si želite potovati po svoje. Na vandraj.si boste vedno dobili ideje, kako preživeti konec tedna, kam se odpraviti na tedenski oddih ter kdaj in kje se je najbolje odklopiti za več tednov.

Naša časopisna hiša Delo d.o.o. je v sodelovanju z Megabonom ustvarila stran, na kateri bomo predstavljali najodmevnejše kraje, ki so obvezni za vsakega popotnika, prav tako boste tu spoznali mesta, za katera morda ne bi pomislili, da so turistično zanimiva, a ravno zato skrivajo marsikatero čarobnost. Raziskovanje sveta jemljemo resno, zato želimo obiskovalcem naše strani ponuditi kar največ.

Bralcem želimo potovanje približati na nov, svež način, kakršna je tudi naša ekipa. Vsak dan ponujamo raznoliko in inspiracijsko vsebino, ideje za trimesečno ekspedicijo na drugo celino ali le kratek pobeg čez vikend v bližnjo prestolnico. Menimo, da je potovanje življenjski slog, zato želimo vsebino prikazati skozi naš pogled na svet.

Vabljeni k branju in načrtovanju naslednjega potovanja. 

Povezane vsebine