Predstavitvena informacija

Delite svoje zgodbe z nami

Objavljeno: 24.01.2018 11:03Posodobljeno: 24.01.2018 11:14

Dolgi zimski večeri so kot nalašč, da napravimo malce reda med fotografijami, ki smo jih naredili med letom, in »arhiviramo« praktične izkušnje, ki nam bodo prišle kmalu prav.

Če se vam zdi, da bi jih delili z drugimi, predlagamo, da nam pošljete svoje zgodbice s fotografijami in nekaj besedila ­­– lahko so z vašega vrta, iz domače delavnice, morda se želite pohvaliti s hišnimi ljubljenčki ali nam v prazničnem času pokazati svoje ideje za okrasitev doma … Izbira je vaša.

Najzanimivejše zgodbe bomo objavili na naši spletni strani. Za začetek nam jih pošljite kar po elektronski pošti na naslov deloindom@delo.si (s pripisom Zgodbe bralcev), kmalu pa jih boste imeli možnost oddajati neposredno preko naše spletne strani.

http://adserver.iprom.net/adserver7/LogImpression?z=146;ad=165356;m=delodom;sid=bivanje;ssid=;kw=zgodbe%20bralcev,fotografije,izku%u0161nje,ideje;tm=1515503018;lcl=0Seveda morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji: največ 6 fotografij mora biti dobre ločljivosti in kakovosti, besedilo pa brez okrajšav in manjkajočih strešic … Napišite vse tisto, za kar se vam zdi, da bi lahko koristilo tudi drugim ali jim bilo v veselje.

Obiščite www.deloindom.si !

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja