HOROSKOP

Ti vas bodo v zvezi razočarali

Objavljeno: 11.08.2017 08:30Posodobljeno: 11.08.2017 08:30

Oven misli, da je samo božanstvo, bik rad nerga, rak je preobčutljiv.

  Če verjamete v horoskop, boste od posameznikov, rojenih v teh znakih, bežali. Če ne verjamete, se boste temu morda samo nasmejali ali vendarle dvakrat razmislili, preden bi se spustili v zvezo z njimi. Poglejte, v katerih znakih so rojeni tisti, ki vas bodo najverjetneje razočarali.

  Oven

  Prepričan je, da se svet vrti samo zanj in okoli njega, meni, da je skoraj božanstvo in da se morate do njega temu primerno obnašati ter se mu prilagajati na vseh področjih. Srečevala se bosta samo tedaj, ko bo odgovarjalo njemu. Lahko bo za ves teden pozabil na vas, če pa mu boste kar koli očitali, boste izzvali pravi izbruh jeze, ki se zlepa ne bo polegel.

  Bik

  Če boste mesto in čas zmenka predlagali vi, se bo ves večer pritoževal nad malenkostmi, ki ga bodo motile (teh ne bo malo, zlasti ne glede hrane in pijače). Ko bosta drug ob drugem že domača, ga boste težko zbezali s kavča ali ga pripravili do tega, da bi z vami počel kaj novega, drugačnega. Trud, ki ga je pripravljen vlagati v zvezo, je minimalen, saj verjame, da je že zgolj njegova prisotnost za vas dovolj velika nagrada in privilegij, za katerega bi morali biti neskončno hvaležni.

  Dvojčka

  Če ga boste čakali, da bo prvi izpovedal ljubezen, se boste zagotovo načakali. On je prepričan, da je vaša naloga truditi se okoli njega, mu zagotavljati udobje ter ugodje, se z njim smejati, kadar je razigran, in okoli njega hoditi po prstih, kadar je slabe volje. Vi boste od njega dobivali le drobtinice. Prepričan je namreč, da si česa več ne zaslužite.

  Rak

  Izjemno je občutljiv ter vedno najprej misli na svoje občutke. Pričakuje pozornost in zasipanje s komplimenti, ki jih le redko vrača v enaki meri. Res je naporno paziti na vsak gib in besedo, da ne bi nekoga, ob katerem naj bi bili povsem naravni in sproščeni, prizadeli tako močno, da dva tedna ne bo spregovoril z vami.

  Seveda se lahko horoskop tudi moti, zato poklon vsem izjemam.

   

  Povezane vsebine

  Komentiraj članek

  Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

  Pogoji komentiranja