ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno - od danes do nedelje

Objavljeno: 17.07.2017 10:25

Kako kaže?

Ponedeljek, 17. 7. Luna je zjutraj vstopila v umirjenega bika, sledita dva dinamična aspekta, med Venero in Neptunom ter Marsom in Uranom. Prvi deluje bolj na čustva, smo bolj neodločeni in razburjeni, drugi pa je nevarnejši. Čutili ga bomo v večernih urah, bodite zelo previdni v prometu. Tudi družbeno delujeta neugodno, sprožita lahko izbruh nabranih napetosti.

Torek, 18. 7. Luna bo v biku, zjutraj bodo še prevladovali dinamični aspekti, včerajšnjo napetost med Marsom in Uranom bo še čutiti. Luna bo v kvadratu z Merkurjem, kar lahko sproži resne konflikte. Aspekti delujejo slabo tudi na področju financ. Popoldne se bo energija spremenila, začela bosta delovati dva pozitivno naklonjena planeta, Venera in Jupiter. Če nameravate opraviti kak nakup, počakajte na popoldne, po 18. uri je čas za romantična srečanja.

Sreda, 19. 7. Zjutraj bo Luna v biku, po 9. uri bo vstopila v komunikativne dvojčke in Merkur bo v trigonu s Saturnom, kar pomeni, da bo odličen dan za urejanje uradnih zadev, nakupe in prodaje, v zraku bodo zelo lepe energije, posebno za zbrano umsko delo, pa tudi komunikacijo, sestanke, druženja. Lepi aspekti bodo, dobro jih izkoristite.

Četrtek, 20. 7. Luna v dvojčkih bo prinesla lep dan v ljubezni, izpolnjenost, dobrosrčnost in dobrohotnost. Luna se sreča z Jupitrom ter prinaša obilje, popoldne se sreča z Venero, to je razigran čas, poln ljubezni. Danes bo Mars vstopil v leva, kar bo povzročilo višje temperature. Ognjena znamenja naj se ne prepuščajo svojemu koleričnemu temperamentu, saj bo zvečer Luna v opoziciji s Saturnom, zato lahko nestrpnost tudi na družbeni ravni sproži ostre odzive ali konflikte.

Petek, 21. 7. Močan vpliv Lune v perigeju bo, krepilo se bo Sončevo sevanje, ki se mu ne izpostavljajte preveč. Dinamični aspekti se bodo nadaljevali, Sonce bo v kvadratu z Uranom. To energijo uporabite v ustvarjalne namene, lahko dobite dobro idejo, v zraku bo ustvarjalnost. Luna bo dopoldne vstopila v raka, postali bomo občutljivejši in rahločutni.

Sobota, 22. 7. Sonce vstopi v leva. Danes bo Sonce vstopilo v leva. Čeprav bodo dopoldne prevladovali stresni aspekti, ki bodo povzročali blokade, se bodo do 15. ure umirili in začel se bo mesec veličastnega leva. Dan bo prinašal manj energije, zato bo napornejši, saj bo jutri mlaj.

Nedelja, 23. 7. Mlaj v levu, ob 11.46. Danes so močni aspekti, mlaj v levu prinaša izjemen potencial, Mars je tudi v levu, Luna bo danes dosegla konjunkcijo z njim. Obeta se vroč dan. Pijte dovolj tekočine, mlaj bo obremenjujoč za telo. Aspekti bodo zahtevni, manjkalo bo elementa vode.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja