HOROSKOP

Rojenim v teh astroloških znakih ne gre slepo verjeti

Objavljeno: 21.10.2017 08:30Posodobljeno: 21.10.2017 08:30

Lažejo brez slabe vesti.

Vsak od nas se kdaj zlaže. Nekateri se hitro izdajo in pokažejo, da niso pošteni, drugih ni mogoče ožigosati, da ne govorijo resnice. Levi, dvojčki in ribe pa so tisti, ki se med vsemi astrološkimi znaki najpogosteje zatekajo k neresnicam.

Lev

Levi so egomanijaki horoskopa in bi naredili vse, da bi bili v središču pozornosti. Pod vse sodijo tudi večje ali manjše laži, s katerimi poskušajo pridobiti pomen in veljavo. Nikar naj vam ne pride na misel, da bi levu namignili, da se vam dozdeva, da ne govori resnice. Takoj se bo postavil v protinapad ter vas obtožil, da ste nepošteni vi in da se hočete zgolj prepirati.

Dvojčka

Pregovorno so dvolični, laž imajo v krvi. Pri njih je dobro to, da je dokaj lahko prepoznati, kdaj lažejo, saj se največkrat sami ujamejo v svojo past: hitro namreč pozabijo, kaj so sogovorniku napletli minuto nazaj in njihove zgodbice ter pripovedovanja se velikokrat ne ujemajo.

Niti minute ne morejo biti tiho in jim je težko zaupati. Res je, ne bi mogli trditi, da lažejo zato, da bi nekomu škodovali, a vendar jim ne gre preveč zaupati, saj bi storili vse, da bi bile njihove ali zgodbice, ki so jih slišali, zanimivejše.

Ribi

Za rojene v tem ozvezdju bi lahko rekli, da so presenečenje. Veljajo za največje dobričine horoskopa, a za njihovim slovesom se skrivajo negotovost, posesivnost in samopomilovanje. V nasprotju z dvojčki, ki lažejo kar tako, iz dolgočasja in brez premisleka, so ribe premišljene. Svoje laži vedno načrtujejo, vselej jih izgovarjajo z namenom in možnosti, da bi jih odkrili, so res minimalne. 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja