ŽIVLJENJE

Povežite se z višjim jazom

Objavljeno: 15.07.2017 14:45Posodobljeno: 15.07.2017 14:45

Vsako bolezen se da pozdraviti z ozaveščanjem vzroka zanjo in vsako stanje, v katerem smo se znašli, lahko spremenimo.

  • Svoje želje in namere lahko vedno prepustite višjemu jazu, ki bo sprožil spremembe v resničnosti

Pod pravimi pogoji se lahko telo samo ozdravi vsakega obolenja, sami lahko sprožimo samozdravljenje vsake zdravstvene ali druge težave. Če usmerimo pozornost na želeno stanje, nam ga bo namreč višja zavest pomagala spraviti v resničnost.

Prvo pravilo, če želite zdravje, je, da morate sami prevzeti skrb za to. Morda menite, da si niste sami izbrali bolezni, s katero se spopadate, toda kot duša ste naredili prav to. Pri tem ne gre samo za načrt duše, preden pride na Zemljo, ki si je izbrala na primer invalidno telo ali kronično obolenje, povezano s preteklimi življenji, ampak na delovanje zakona privlačnosti.

Vsaka vaša misel, predstava, prepričanje, programiranje je vplivala na nastalo bolezen. Po zakonu privlačnosti namreč privlačimo stvari, dogodke in življenjske lekcije glede na to, kam so usmerjene naše misli in prepričanja. Tako sami ustvarjamo svojo resničnost, vključno z zdravstvenim stanjem in drugimi življenjskimi okoliščinami.

Nagovorite svoj višji jaz

Naš višji jaz se odziva na naše namere. Če pozorno skrbite za svoje zdravje, pa bo sprožil proces zdravljenja.

Vprašajte se: »Ali se imam rad/-a?« Z duhovnega vidika je namreč ljubezen do sebe izredno pomemben dejavnik, pod vplivom katerega se lahko spreminjajo molekule vode v vašem telesu. Prva stvar, ki jo morate storiti za zdravje, je torej čim pogostejše izražanje ljubezni do sebe, lahko se celo objamete večkrat čez dan. 

Predstavitvene informacije

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja