HOROSKOP

Najboljše kombinacije za ljubezen, delo in zabavo

Objavljeno: 18.02.2016 19:00Posodobljeno: 18.02.2016 19:00

Vsako znamenje ima v poslovnem, prijateljskem in ljubezenskem odnosu svojega aduta.

  • Fotografija je simbolična.

Ljudje smo si različni. Prav zato se z nekaterimi razumemo bolje, z nekaterimi bolj slabo. Z nekom zlahka osnujemo prijateljski ali poslovni odnos, z drugimi kot namazano teče v ljubezni. Vas zanima, s kom boste najboljši prijatelj, s kom boste uspešni pri delu in s kom si lahko obetate srečno ljubezen?

Oven

Ljubezen: Največjo ljubezen boste našli v strelcu. Očarani boste nad njegovim širokim pogledom na svet. Misel na prihodnost z njim vam bo všeč in ne boste se obremenjevali s preteklostjo.
Prijateljstvo: Najboljšega prijatelja boste našli v ribi. Končno bo nekdo razumel vaše najgloblje dileme.
Delo: Najboljši sodelavec za vas bo kozorog. Vi imate nore ideje, potrebujete pa nekoga vztrajnega, ki vam jih bo pomagal uresničevati.

Bik

Ljubezen: Najboljšega partnerja boste našli v devici. Njen pristop k življenju vas bo pomirjal, saj oba stremita k stabilnosti in miru.
Prijateljstvo: Ko si zaželite kakovostnih zabav ali pogovorov, je za vas idealna družba lev.
Delo: Najboljši poslovni sodelavec za vas bo domiselni in dinamični vodnar. Njegove inovacije in vaša vztrajnost sta pravi recept za uspeh.

Dvojčka

Ljubezen: Vaš najboljši parter bo tehtnica, ki bo s svojo diplomacijo zlahka pregnala vse vaše dvome in vam pomagala sprejemati prave odločitve.
Prijateljstvo: Najboljše zabave se vam obetajo ob škorpijonu. On bo prava družba za vaše nočne potepe.
Delo: Vaš najboljši sodelavec bo strelec. Ujemata se glede idej, oba imata dinamičen značaj in tudi pri delu vama nikoli ne bo dolgčas.

Rak

Ljubezen: Najbolje se boste na čustvenem področju ujeli s kozorogom. Ta je dovolj stabilen in vztrajen, da bo pridobil vaše zaupanje. Cenili ga boste tudi zaradi čustvene trdnosti in predanosti družini.
Prijateljstvo: Najlažje se boste sprostili v družbi bika.
Delo: Najboljši sodelavec za vas bo nekoliko temačni škorpijon.

Lev

Ljubezen: Najboljši partner za vas bo vodnar, ki mu nikoli  ne bo težko poslušati vaših intelektualnih in duhovnih razglabljanj. Kdo potrebuje seks, če lahko do jutranjih ur klepeta?
Prijateljstvo: Vaš najboljši prijatelj bo oven, ki mu ne bo treba na dolgo in široko razglabljati, kako se počutite. Občasno skupno nakupovanje in posedanje ob kavici bo za vas največja prijateljska podpora.
Delo: Za vas najboljši sodelavec bo tehtnica. Ona vedno malce dvomi in okleva, njene genialne ideje bosta zato zlahka prikazovali kot skupne ali celo kot svoje.

Devica

Ljubezen: Najboljši partner za vas bo bik. Ustreza vam njegova energija realnega optimizma. Poleg tega imata skupne vrednote in življenjske cilje.
Prijateljstvo: Najbolj se boste zabavali v družbi raka, ki bo hkrati razumel tudi vašo natančnost.
Delo: Vaš najboljši sodelavec bo riba, ob kateri boste za trenutek pozabili na svojo strogo racionalno plat in si dovolili pokazati tudi čustva.

Tehtnica

Ljubezen: Idealen partner za vas bo oven, ki se bo z vami vedno pripravljen podati na misijo reševanja sporov. Vi boste ublažili njegove ostre bodice, on pa bo v vas prebudil strast za čustvenimi avanturami.
Prijateljstvo: Tako izjemne trenutke ob zabavi kot ob resnih pogovorih si lahko nadejate ob dvojčkih.
Delo: Najboljši poslovni partner za vas je vodnar, ki ceni vašo predanost ekipi in skupaj z vami razvija nove, revolucionarne ideje.

Kozorog

Ljubezen: Največjo ljubezen boste našli v znamenju raka. Ta vam bo vedno izkazoval topla čustva in dovolj pozornosti, da ne bo prostora za dvom.
Prijateljstvo: Z devico vas druži veliko skupnih interesov in lastnosti. Našla bosta enake hobije in vedno uživala v njih.
Delo: Najbolj uspešni boste v družbi škorpijona. On bo s svojo pikrostjo iz vas znal izvleči najboljše.

Škorpijon

Ljubezen: Najlažje boste sorodno dušo našli med ribami, ki bodo začutile vaše občutke, še preden jih boste sploh ubesedili. Kombinacija prilagodljivosti in romantike bo pomirila vaš značaj.
Prijateljstvo: Vaš najboljši prijatelj bo škorpijon. Edino on lahko v resnici dojame, kako se počutite.
Delo: Svoje poslovne sposobnosti boste do največje mere razvili ob stabilnem in vztrajnem biku.

Vodnar

Ljubezen: Najlepše trenutke boste preživeli s strelcem. Ta je svobodnega duha in ima dovolj strasti, da vas bo popeljal na čudovito čustveno potovanje. Naučil vas bo pomena zaupanja.
Prijateljstvo: Vaše družabno življenje bo brez leva nemogoče. Skupaj bosta odkrila veliko ljudi in vsakega od njih najbolje vključila v svoje življenje.
Delo: Najboljšega sodelavca boste našli v ovnu. A le če boste pripravljeni slediti njegovemu tempu.

Strelec

Ljubezen: Pravi partner za vas bo lev, ki bo znal ceniti vašo pozornost in pogum. Skupaj se bosta na vse mogoče načine borila za ljubezen.
Prijateljstvo: Najbolj se boste zabavali v družbi ribe. Dobro se boste razumeli v iskanju resnice, pot do nje pa vaju bo vodila skozi kulinariko in okusna vina.
Delo: Za vas najboljši sodelavci so dinamični in domiselni dvojčki.

Ribe

Ljubezen: Topla ljubezen vas čaka ob raku, ki se kar ne more nagledati vaših oči in je v vaši bližini vedno, kot bi bil hipnotiziran.
Zabava: Serija norih zabav vas čaka ob strelcu. V njem boste našli sebi enakega in zabava se z vama ne bo končala, dokler ne bosta povsem omagala.
Delo: Dobrega sodelavca boste našli v dominantnem levu, ki vas bo znal pripraviti do tega, da boste v sebi poiskali najboljše lastnosti.
 

Povezane vsebine

Predstavitvene informacije