HOROSKOP

Najboljša pustna maska za vaš znak

Objavljeno: 28.01.2016 18:50Posodobljeno: 28.01.2016 18:51

Biki bodo malce provokativno pokazali svoje telo, levi pa se bodo okitili z vsem možnim sijajem.

  • Fotografija je simbolična.

V pustnem času lahko vsakdo pokaže svojo sicer bolj skrito plat osebnosti. Tedaj se lahko prelevi v tisto, o čemer sanja in izživi svojo domišljijo. Še ne veste, v kaj se boste letos našemili? Takole svetujejo zvezde.

Oven

Bodite tisto, o čemer vedno sanjate: avtoritativni šefi, strogi sodniki ali neusmiljeni policaji. Imate namreč izrazito težnjo po avtoriteti, in če je v resničnem življenju nimate, je pust pravi čas, da se spremenite v nekoga, ki ima moč. Lahko tudi v katerega od znanih pravljičnih akcijskih junakov.

Bik

Končno imate priložnost, da na malce provokativen način pokažete svoje telo. Za bikice so zato kot nalašč vroče oprave medicinske sestre, nune, hudičevke ali policajke. Tudi moškim bikom so na kožo pisani kostumi, kjer lahko pokažejo veliko telesa: Tarzan? Zakaj pa ne. Tako kot tudi vsi drugi mišičasti liki, ki se ne skrivajo za številnimi sloji oblačil.

Dvojček

Ob pustnem rajanju dvojčki radi pokažejo svojo nežnejšo plat. Princeske, princi in beneške maske so zato kot nalašč zanje. Sicer pa se radi pridružijo skupinski maski, kjer so ob sedmih palčkih največkrat Sneguljčica, zagotovo pa ne hudobna mačeha. Ideja za par? Nesrečna Romeo in Julija ali Aladin in Jasmina ...

Rak

Nekaj srebrnega in dokaj razkošnega, zagotovo pa nežnega in sanjavega. Tudi rak bi se odlično znašel v kateri od beneških mask. Pa tudi v kostumih nežnih živali, kot je denimo sanjava in malce lenobna mucka.

Lev

Končno priložnost za leva, da se pokaže v vsem svojem sijaju: kralj ali kraljica v bogati obleki? Kateri od pomembnih vojskovodij za moške oziroma kraljica Elizabeta ali Kleopatra za ženske? Skratka lik, ki jasno izraža tako razkošje kot tudi avtoriteto in zapeljivost.

Devica

Čas, ko lahko pridne in umirjene device postanejo nekaj povsem drugega, bolj divjega: denimo zapeljiva prodajalka ljubezni. Ona zapeljiva hudičevka, on pa vampir ali vaški pijanček. Nekaj povsem v nasprotju s siceršnjim značajem. Prav temu je namreč pust tudi namenjen.

Tehtnica

Tehtnice nedvomno že vedo, kaj bodo oblekle na pustno soboto in torek. One načrtujejo že mesece pred povorko. V čem bodo blestele? Najbrž so se odločale med kostumom, ki spominja na svetovne modne piste, ter med čim bolj avanturističnim: kavbojem ali piratom. Kaj so izbrale, pa bo od konca ostalo skrivnost.

Škorpijon

Z dvema besedama: erotični naboj in skrivnostnost. Zanjo: gejša ali skrivnostna perzijska princesa. Zanj? Bogat šejk ali James Bond.

Strelec

Razigrani strelec se najbolje znajde v vlogi radoživih risanih junakov: če ima par, je zato odlična izbira Tom in Jerry ali Lolek in Bolek. Če je sam, pa Popaj, miška Miki ali medvedek Pu.

Kozorog

Zadržanemu in malce staromodnemu kozorogu najbolj pristojijo uniforme: vojak, policaj, gasilec, zdravnik. To velja za oba spola, seveda pa bodo one najbrž zaigrale na karto seksapila. Prav pust je namreč odločna priložnost, da se malo sprostijo.

Vodnar

Vedno izvirni vodnarji so takšni tudi na pustno rajanje. Že ob samem pogledu na masko vam bo jasno, da se pod njo skriva nekdo, ki je rojen v tem znaku. Nedvomno ima takšno, ki je ni mogoče kupiti, prikazuje pa lahko bitje iz vesolja, miniona ali striptizeto.

Ribi

Za ribe so najboljši liki iz domišljije, pa tudi živalski kostumi. Hitro se spremenijo v sanjave morske deklice, nežne vile, skrivnostne duhove ali mehke mucke. Tudi čarovnice so zanje. A ne hudobne, ampak prijazne, skrivnostne in lepe. 

Povezane vsebine